VIŠE NE KRIJE LJUBAV SA LEPOM DOKTORKOM! Aca Sofronijević pokazao NOVU DEVOJKU! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

18.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Sofra progovorio i o druženju sa Nikolom Jokićem!

VIŠE NE KRIJE LJUBAV SA LEPOM DOKTORKOM! Aca Sofronijević pokazao NOVU DEVOJKU! (GALERIJA)

Foto: E/Stock

Aca Sofronijević

Popularni harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević nekoliko meseci je u novoj vezi sa atraktivnom doktorkom, pored koje je našao sreću.

Srećni par se prvi put zajedno u javnosti pojavio na Vaskrs, što je privuklo pažnju prisutnih na vaskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Inače, nedavno su bili i na odmoru u Njujorku, gde se Aca družio sa našim proslavljenim košarkašem Nikolom Jokićem.

- Jedan deo mog odmora smo bili zajedno u Americi, a drugi deo odmora sam sa prijateljima proveo u Švajcarskoj na planini Zermat po kojoj je toblerona dobila oblik... Poklonio sam devojci mnogo toblerona kada sam se vratio - otkrio je Sofra za 24sedam.

- Odmorao sam, nisam svirao. Išao sam sa kumovima, porodicom Polovina iz Vršca. Moj kumić Stefan obožava Nikolu Jokića, pa smo išli da gledamo našeg maestra Nikolu. Baš smo odmarali, a poslednja tri dana u Njujorku smo šetali po 20-30 kilometara svaki dan. Stefan je dobio dres sa potpisom. Baš smo se lepo družili, Jokići su divna, predivna porodica - zaključio je Sofronijević.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading