DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN! Folker zbog kompliakcija sa ranom ponovo završio u bolnici, prikovan za krevet! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.04.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Lazić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je ponovo morao da bude operisan, a sve zbog komplikacija sa ranom od prethodne operacije.

DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN! Folker zbog kompliakcija sa ranom ponovo završio u bolnici, prikovan za krevet! (FOTO)

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić

Darko Lazić se nedavno podvrgao operaciji uklanjanja viška kože nakon što je drastično smršao, zbog čega je doživeo niz komplikacija, međutim, kako je objavio na društvenoj mreži Instagram, pevač je ponovo operisan.

Naime, kako je Darko otkrio, rana na stomaku se zakomplikovala, te je morao ponovo da ode "pod nož", ali da se nada da će mu uskoro biti bolje i da ne nastaviti sa svojim brojnim nastupima.

Morao sam ponovo da dođem, rana se zakomplikovala. Ne znam koliko ću još da ležim. Žao mi je što ne možemo da se družimo. Kad mi bude bolje, pevaćemo. Veliki pozdrav za sve ljude koji me vole - istakao je Lazić u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Darko Lazić nakon operacije zatezanja kože doživeo je prave komplikacije, te je nakon zahvata završio u bolnici zbog krvarenja, nakon čega mu je naloženo strogo mirovanje.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Darko Lazić operisan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading