IMAO 150 KILOGRAMA, PA SKINUO VIŠAK KOŽE! Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon OPERACIJE, potkačlo BIVŠE DEVOJKE!

Autor:

Zabava

25.04.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio o braku, ali i o bivšim devojkama, za koje se pričalo da su mu verenice!

IMAO 150 KILOGRAMA, PA SKINUO VIŠAK KOŽE! Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon OPERACIJE, potkačlo BIVŠE DEVOJKE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač Darko Lazić jedan je od gostiju voditelja Ognjena Amidžića u većerašnjem izdanju emisije "Amidži šou". On je prvi put pred kamerama posle operacije skidanja kože, zbog koje je imao komplikacije.

- Ja sam otišao pre, sad će već sedma nedelja, da skinem višak kože. Taj oporavak je trebalo da traje dve nedelje, međutim, dobio sam bakterijicu i evo oporavak traje i dan-danas, nisam se još oporavio. Ja se nadam da ću u skorije vreme početi da pevam... Uspela je operacija, samo čekam da se oporavim - rekao je Darko, koji je otkrio da je u jednom trenutku imao 150 kilograma.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić

Darko je progovorio i o braku sa svojom novom suprugom Katarinom.

- Ja se nisam udao, oženio sam se. Nije mi ovo treći brak! Ovo mi je drugi brak, opštinski smo se samo venčali, a ako Bog da biće u avgustu crkveno venčanje i svadba. Ja sam bio u braku s Anom, sve ostalo su bile limunadica. Ne znam zašto ispada da sam zaprosio ako sam kupio samo prsten, nisam kleknuo. Nikada se nisam odljubio. Pre 14 godina smo mi bili u vezi godinu dana, to je bila prava veza. Ja sam prekinuo, nisam hteo da je povredim. Trebala mi je prava osoba pored mene, Katarina se razvela od muža, slučajno smo se sreli - ispričao je Lazić i otkrio zbog čega je nova izabranica Katarina ona prava:

Republika

Foto: PrintscreenTik Tok

Darko Lazić i Katarina

- Po svemu. Neću da pričam, reći će: "Ovo si već pričao". Ona me najbolje poznaje od svih. I dan danas mi prebacuje taj raskid. Pravićemo dva dana svadbu, jedan da bude sve kulturica, drugi dan šator, pa ako izdrži drugi dan, to je to - otkrio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading