PRAVILA HAOS SA KOLEGOM U BOLNICI! Lekari morali da SMIRE Gogu Sekulić i Darka Lazića, zamalo im POPUCALI KONCI!

Autor:

Zabava

09.04.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su nemirni!

PRAVILA HAOS SA KOLEGOM U BOLNICI! Lekari morali da SMIRE Gogu Sekulić i Darka Lazića, zamalo im POPUCALI KONCI!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Goga Sekulić je zbog bolova u leđima odlučila da zameni svoje implante. Ona se operisala na istoj klinici gde i njen kolega Darko Lazić, kojeg je srela tom prilikom, a kako je istakla, lekari su morali da ih smiruju, kako im ne bi popucali konci.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goga Sekulić

- Malo duže traje oporavak. Nismo međutim mogli da odložimo ovaj sada nastup, moraću posle da otkažem narednih nekoliko nastupa, jer nije naivno. Moram da mirujem. Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima i morala sam da korigujem grudi, da ih malo smanjim. Donela sam odluku da to uradim sada dok je malo hladnije. Zbog tih bolova u leđima sam radila korekciju, smanjivanje grudi, promenu silikona - pričala je Goga uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Darko i ja smo se sreli, na istoj klinici smo bili. Rekao nam je lekar da smo kao brat i sestra, malo smo nemirni, smirivali su nas da nam ne popucaju konci. Rekli su mi da moram da mirujem, jer je ipak to operacija. Veličina grudi je ostala ista, misle svi da sam smanjila, ali sam ipak zadržala veličinu - dodala je Sekulićeva.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading