RAT STARLETA TRESE SRBIJU! Tijana Ajfon i Nataša Šavija udarile jedna drugoj na MORAL, pale TEŠKE PRETNJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon je potkčalila Natašu Šaviju, a bivša prijateljica joj je brutalno uzvratila!

RAT STARLETA TRESE SRBIJU! Tijana Ajfon i Nataša Šavija udarile jedna drugoj na MORAL, pale TEŠKE PRETNJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Starletu Tijanu Ajfon smo sreli na proslavi rođendana Takija Marinkovića, a između ostalog, upitali smo je i da li bi snimila nešto na Onlifansu sa Natašom Šavijom. Ona je osudila bivšu prijateljicu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija

- Natašu sam poštovala, ali nekako, žao mi je što sa toliko godina otišla na tu stranu, mogla je na drugu - istakla je Tijana tada za Republiku

 

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tijana Ajfon

 

Ovo je izrevoltiralo Šaviju, koja je brutalno uzvratila putem Instagrama. Nataša je okačila niz storija, koje je nazvala "Vrati konju glavu" i udarila na Tijanu.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Nataše Šavije

- Da li se ova konjska glava seća čamca i zatvora od 30 dana? A ja nemam ništa u policiji, to mogu svi da provere,  a to ću i dokazati. I da sam ovo smeće, kad niko nije hteo da ih slučajno vide sa njom, objavljivala na stori i družila se sa njom i sad, vidi Boga, postala "biznismenka" i "gospođa", pa mene pljuje. Ja ne verujem, deklarisana pro. k*nja nešto, znači hit! - napisala je Nataša, pa nastavila:

- I meni je žao da je jedna mlada devojka bila toliko glupa da ilegalno prelazi čamcem i bude jadno privođenja sa lisicama i zna se već koliko u zatvoru. Izgubila je pamćenje izgleda - dodala je Šavija.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Nataše Šavije

A kravo glupa, nemoj da si pustila nešto što sam ti pričala o privatnom životu! Ma, bilo šta, ne dao ti Bog! Znači imam toliko toga da ćeš da se usr! Ali veruj mi! - zapretila je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija zapretila

 

Tijana još uvek nije uzvratila Šaviji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading