IZJAVA SANJE ĐORĐEVIĆ DIGLA INTERNET NA NOGE! Pevačica na udaru javnosti zbog sramne rečenice, udarila na žene NEROTKINJE! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

18.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Đorđević skandaloznom izjavom napravila opštu pometnju!

IZJAVA SANJE ĐORĐEVIĆ DIGLA INTERNET NA NOGE! Pevačica na udaru javnosti zbog sramne rečenice, udarila na žene NEROTKINJE! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

U domu Cece Ražnatović u Ljutice Bogdana sinoć se održala prava fešta. Naime, Veljko Ražnatović drugi put je postao otac i dobio još jednog sina, kojem su ponosni roditelji dali ime Krstan. Slavlje je privuklo brojne zvanice sa estrade, međutim jedna od njih je privukla najveću pažnju i tako se našla na udaru javnosti.

Naime, Sanja Đorđević je na proslavu u vilu Ražnatovića pristigla sa svojom ćerkom, međutim, njena izjava koja je dala okupljenim medijima naišla je na veliki udar korisnika društvenih mreža, koji su po pevalici osulji drvlje i kamenje zbog komentara za žene koje ne mogu da imaju decu.

 

 

- Oni su talični, majke mi! Baš su talični, malo-malo pa neko rodi dete! Ne mogu sad, Bože me oprosti, da pričam... Ali tačno mora Ceca jedan deo kuće da odvoji za žene koje ne mogu da rađaju - rekla je Sanja i zabezeknula javnost.

"Seljančuro, čuješ li sebe", "Ovo je strašno", "Reči ove pevaljke su za svaku osudu", "Katastrofa što joj je neko uopšte dao da priča", "Jezive reči izgovara ova žena", "Baš će da rađaju kod Cece, to će da ih spasi", "Grozota, ugasi se ženo", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Sanja Đorđević sa ćerkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragana

18.04.2023 16:41

Gluperda

III

19.04.2023 00:27

Ma tamo treba preseliti bagere, davno je trebalo i završiti više sa tim sprdnjama.