BANJALUKA POSTALA CENTAR REGIONA! Stanivuković ponosan zbog Srpska opena - SJAJNA STVAR za sve Srbe!

Autor:

Sport

18.04.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u prestonici RS.

BANJALUKA POSTALA CENTAR REGIONA! Stanivuković ponosan zbog Srpska opena - SJAJNA STVAR za sve Srbe!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/AP

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je za naš portal da je ponosan na činjenicu da se Srpska open organizuje u njegovom gradu, koji je ovih dana postao prestonica sporta na ovim prostorima.

- Banjaluka je ovih dana definitivno centar regiona, ali i srce sportske Evrope, gde se zaista otkucaji iz našeg grada čuju u celom svetu. Više od 30 svetskih medija izveštavaju o Banjaluci i svemu onome što se ovde dešava. Poseban je događaj kada je došao naš Novak Đoković, naravno svi naši srpski teniseri, ali i juče kad je došao Rubljov, koji je osvajač titule u Monte Karlu. Sve to daje posebnu atomferu i euforiju na ulicama Banjaluke - počeo je Stanivuković, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak omogućio spektakl Banjaluci

- Smeštajni kapaciteti su popunjeni, a turisti noće i u drugom gradovima Republike Srpske, a sve kako bi osetili sportsku atmofseru iz Banjaluke i prisustvovali nekom od mečeva. Traži se karta više, ulaznice su rasprodate, a smeštajni kapaciteti su odavno popunjeni. Ovo za naš grad znači novo pozicioniranje u svetu sporta, turizma, gde Banja Luka, uz Beograd, postaje prestonica sporta, kulture i turizma. Drago nam je što gosti iz celog sveta, sa svih kontinetata dolaze upravo u naš grad.

Republika

Foto: Promo

 

Mladi političar, funkcioner Partije demokratskog progresa, pohvalio je sportski objekat koji predstavlja pravi ukras glavnog grada Republike Srpske.

- Dobili smo jedan od najlepših sportskih kompleksa, fotografije ne mogu da dočaraju kako naš sportski kompleks zaista izgleda. Sutra očekujemo lepše vreme, a upravo sutra počinje da saobraća i panoramski autobus, koji će svim posetiocima, ali i našim sugrađanima pružiti još bolji ugođaj vozeći ih na različite lokacije u našem gradu - zaključio je Draško Stanivuković.

Podsetimo da Srpska open traje do 23. aprila, za prvog nosioca postavljen je Novak Đoković, a titulu brani pomenuti Andrej Rubljov.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading