SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKOM NE DA DA JOJ FARBA JAJA: Ne volim da mi se iko mota po kuhinji!

Autor:

Zabava

14.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ističe da tokom spremanja praznične trpeze uvek ima dovoljno vremena za sav nered s unucima, smeh i lepotu koji ispune dom kad su na okupu.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKOM NE DA DA JOJ FARBA JAJA: Ne volim da mi se iko mota po kuhinji!

Foto: Milan Kostic, promo

Pevačica Snežana Đurišić kaže da kompletnu vaskršnju trpezu kod kuće sprema sama jer ne želi da joj se ni deca ni unuci motaju po kuhinji! Pevačica je kroz smeh za Republiku ispričala da se raduje Vakrsu danas jednako kao i kad je bila dete, da joj je najvažnija sigurnost i toplina porodičnog doma u vreme praznika i inače, a otkrila je i koliko često posećuje ćerku Maju i zeta, koji žive u Americi.

- Vaskrs uvek provodim kod kuće, s porodicom, s mojim najmilijima. Uživam kad se okupimo i to je ono što je najbitnije i suština najlepšeg hrišćanskog praznika. Ćerka s unucima dolazi na leto, a jaja farbam s decom mog sina. Nemam poseban ritual u ove dane, spremam uglavnom sama sve što je potrebno i na trpezi je uvek ono što moji najviše vole - priča pevačica i nastavlja:

Foto: Srpski telegraf/Nikola Mutić

Pevačica Snežana Đurišić je i prava domaćica

- Ja sam od onih što vole da budu sami u kuhinji i ne volim da mi se neko okolo mota dok spremam. Znam šta moji vole i svake godine to tradicionalno spremam, u štosu sam, pa ima dovoljno vremena i za farbanje jaja s unucima i za sav nered, smeh i lepotu koji ispune dom kad smo na okupu. Svašta se promenilo otkad sam ja bila dete. Vremena su takva da se menjaju i mi tu ništa mnogo ne možemo, osim da sve posmatramo i, ko želi, da se prilagođava. Živi se neverovatno brzim ritmom, skoro nepodnošljivo brzo. Svaki dan donosimo mali milion odluka, uključujući i sopstvene prioritete u životu i šta su oni. Način na koji ljudi slave Vaskrs se sigurno promenio, ali suština osećaja ljubavi i vere je ono što je važno, na koji god način se ta misao označavala.

Foto: Srpski telegraf/Nikola Mutić

Snežana Đurišić voli pametno da iskoristi slobodno vreme

Snežana kaže da voli i da se odmori u vreme praznika, te i da je za nju pametan odmor dobro iskorišćeno vreme.

- Idealan odmor je raditi šta želiš i gde želiš, s ljudima koje voliš, nebitno gde se nalaziš. Kvalitetno provedeno vreme je hrana za dušu i telo i umeće koje treba znati - poručuje pevačica.


Često letim kod ćerke, daljina nije problem

Republika

Foto: Srpski telegraf/Nikola Mutić

Ćerka i unuci Snežane Đurišić žive u Americi

Đurišićka kaže da uspeva, i pored brojnih obaveza, redovno da otputuje kod naslednice Maje, koja dugo živi u Americi.

- Ćerka dolazi ovde najčešće leti, kad joj je lakše s obavezama oko posla i škole, pa ćemo se videti uskoro. Ja sam vrlo često tamo, letim nekoliko puta godišnje, kad god obaveze to dozvole. Beskrajno sam zahvalna što premestiti se sa jednog kontinenta na drugi ne predstavlja nikakvu posebnu poteškoću u današnje vreme i zato svaku priliku koristim da odem kod moje Maje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
gedža

14.04.2023 19:45

Bravo Sneška rodila te majka da imaš sfećnu i veliku familiju. Uživajte u dolazećim nam praznicima☺