OD DOMAĆINA PO STAN! Folkeri pogodili svirku za sve pare: Đani, Snežana i Jana za tezgu uzeli po 70.000 evra!

Autor:

Zabava

11.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevače je zvao gastarbajter iz Austrije kod kog je Trajković već pevao na svadbi sina, a platiće i avionske karte i hotelski smeštaj.

OD DOMAĆINA PO STAN! Folkeri pogodili svirku za sve pare: Đani, Snežana i Jana za tezgu uzeli po 70.000 evra!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Đani

Pevač Radiša Trajković Đani zapevaće u avgustu na svadbenom veselju u Beču zajedno s koleginicama Janom Todorović i Snežanom Đurišić, a domaćin svakom od njih plaća po čak 70.000 evra!


Kako Republika saznaje, njih je ponovo zvao čovek koji je je pre nekoliko godina oženio sina, a kako sad sprema svadbu i za drugog, nije štedeo ni dinar za višemilionsko slavlje. Jana, Đani i Snežana su odmah prihvatili poziv jer dobro poznaju domaćina, a u pitanju je gastarbajter koji u Austriji živi više od 15 godina.


- Đani, Snežana i Jana inače više tezgare po dijaspori nego u Srbiji, a tamo uvek pevaju našim ljudima. U pitanju su proslave rođendana, svadbe i ispraćaji u vojsku, a svi znaju da se za takve prilike štedi godinama. Gastarbajteri vole da se pokažu, zovu se najveće zvezde i zakupljuju se samo elitna mesta. Zato se naši pevači tu najviše opare. Sad je Đanija, Snežanu i Janu zvao čovek kod kog su već pevali. On ima mnogo dece, nekoliko sinova je oženio i to su svadbe o kojima se i danas priča. Sve su koštale po nekoliko miliona. Zato mu nije bilo teško da izdvoji po 70.000 evra za tri pevača - priča za naš list upućeni izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

 


Kako smo saznali, domaćin folkerima plaća i avionske karte, kao i prenoćište.


- Jana, Đani i Snežana dolaze dan pre svadbe da bi se odmorili od puta. Domaćin sve plaća, od karata do smeštaja u hotelu, a Đani im je već sve objasnio jer ne peva na istom mestu prvi put. Kad su svadbe u pitanju, oni su inače bukirani i po nekoliko meseci unapred jer važe za neke od naših pevača koji najbolje rade ovakva veselja - kaže naš sagovornik.

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

 


Đurišićka kaže da ne može svako da peva na svadbama jer to zahteva veliko iskustvo, ali i kondiciju da se peva i do duboko u noć.


- Kad sam ja u pitanju, skoro uvek me za razna veselja zovu ljudi kojima me je neko preporučio. Dešava se da nekim porodicama pevam i po šest, sedam puta. Odradim, na primer, svadbu, a onda me zovu na punoletstva, ispraćaje u vojsku i slična slavlja. Uvek se odazovem, pogotovo kad znam da sam negde već pevala i da su me dočekali kao pravi domaćini. Nije lako raditi svadbe, morate da budete u kondiciji, da tačno znate repertoar koji se peva u tim prilikama i, naravno, da budete spremni da ostanete i duže da ispoštujete domaćina i goste - rekla je Snežana.


Đani za blok pesama
dobio dva roleksa

Đani je nedavno na jednom slavlju dobio dva roleksa od gostiju koji su se našli na slavlju, a tražili su mu samo da otpeva refren pesme.


- Đani je na proslavu bio pozvan privatno, ali je u dogovoru s domaćinom, koji je inače prijatelj porodice Trajković, otpevao blok pesama. Kad je počeo da peva, u sali je nastao haos, gosti su se skupili oko Đanija i letele su pare na sve strane. On je čak pozvao sina Marka da izađe da mu pomogne oko skupljanja bakšiša, pa je zamolio goste da malo uspore s novcem dok ne nađu mesto gde će da ga ostave. Gost mu je tražio pesmu "Nema me", pa je u sali nastao karambol - ispričao je izvor za Republiku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading