AUTOMOBIL ZAPALJEN NAMERNO? Jezive i šokantne tvrdnje u "slučaju Višacki"!

Autor:

Sport

10.04.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će pokazati šta se stvarno desilo.

AUTOMOBIL ZAPALJEN NAMERNO? Jezive i šokantne tvrdnje u "slučaju Višacki"!

Foto: Starsport

Đorđe Višacki

Vest da je automobil supruge generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije i nekadašnjeg uspešnog veslača, Đorđa Višackog, potpuno uništen potresla je našu zemlju.

Automobil je izgoreo u ponedeljak rano ujutru, oko 05.30, u jednoj ulici na Paliluli u blizini tržnog centra Zira, a prema saznanjima Kurira, eksplozija se nije desila slučajno.

Jezive i šokantne tvrdnje govore da je Višackom automobil namerno zapaljen, ali će dalja istraga pokazati šta je prava istina.

Pored njegovog automobila, uništeno je još jedno vozilo, a vatrogasci su brzom reakcijom sprečili još veće probleme.

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Višacki

 

Đorđe Višacki je za naš portal istakao da trenutno nema komentar, te da čeka da se obavi istraga, a on i njegova porodica su dobro i nisu povređeni.

Đorše Višacki je na poziciji Generalnog sekretara Olimpijskog komiteta od 2009. godine, a iza sebe je imao bogatu sportsku karijeru u veslanju.

Osvajao je zlatne medalje u Svetksom kupu, bio šampion sveta u mlađim kategorijama, brojne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima, a ima i peto mesto sa Olimpijskih igara u Sidneju u dvojcu sa Nikolom Stojićem. 

Najveći uspesi definitivno su mu zlato, srebro i bronza sa Svetskog prvenstva, iste medalje ima i na Svetskom kupu, a ima i 17 najsjajnijih odličja sa šampionata države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading