"NEK JE PRIJAVE POLICIJI" Tviteraši traže KAZNU za Tamaru Đurić zbog BAHATE vožnje, evo šta ona ima da KAŽE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.04.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak je šokirao region!

"NEK JE PRIJAVE POLICIJI" Tviteraši traže KAZNU za Tamaru Đurić zbog BAHATE vožnje, evo šta ona ima da KAŽE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Starleta Tamara Đurić poslednjih nekoliko dana vodi žestoki medijski rat sa Dejanom Dragojevićem, a juče je čak i zatražila da mu se zabrani ulazak u Srbiju. Danas je ponovo napravila haos na društvenim mrežama snimkom koji je podelila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: E stock

 

Naime, Tamara je podelila snimak iz automobila, gde se vidi kako drži svoju ćerku Tamaru u krilu dok vozi, i to bez bezbednosnog pojasa, a snima je drugarica. Snimak se odmah pojavio na Tviteru, čiji su je korisnici osudili.

Republika

Foto: printscreen/twitter.com

Tamaru Đurić prozivaju na tviteru

"Dete joj sedi u krilu, ona vozač + telefon", "Da li je moguće da je policija na osnovu ovog snimka kazni i oduzme dozvolu, ili samo mogu ako je uhvate da vozi tako?", "Naglo kočanje, ostade bez deteta, vredno li je glumatanja za soc. mrežu?", "Oduzeti dete", "Kako bih ja njih sve u neki rudnik da se malo znoje, ne bi imali onda vremena da se ovako bahato glupiraju i ugrožavaju druge ljude", "Neko da je prijavi policiji" samo su neki od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su je pravdali - "Bukvalno svaki muškarac u zemlji ovako vozi decu", jedan je od malobrojnih komentara podrške.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Tamara Đurić

Tamara se odmah oglasila za Republiku i odgovorila Tviterašima na prozivke i osude.

- Taj ko se nije vozio kod roditelja u krilu, taj nije imao detinjstvo. Ja znam koliko je koja ulica prometna, u prevodu, u kojoj ulici nema saobraćaja. Neka svako brine o svojoj deci kao ja o mom i sva će deca ovog sveta biti srećna - poručila je Tamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading