TAMARA ĐURIĆ VITLA PIŠTOLJEM ISPRED DETETA! Starleta kupila dvogodišnjoj ćeri ŠOK POKLON: Umesto lutke, vatreno oružje! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost se digla na noge zbog plastičnog pištolja, koji je Tamara Đurić kupila svojoj ćerkici.

TAMARA ĐURIĆ VITLA PIŠTOLJEM ISPRED DETETA! Starleta kupila dvogodišnjoj ćeri ŠOK POKLON: Umesto lutke, vatreno oružje! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Tamara Đurić

Fanovi starlete i bivše učesnice rijaliti programa, Tamare Đurić, ostali su šokirani kada je objavila slike na kojoj drži igračku plastični pištolj ispred svoje dvogodišnje ćerke.

Naime, ako je suditi prema Tamarinim objavama na Instagramu, starleta ovih dana vreme provodi u porodičnoj kući u Smederevskoj Palanci, a sa sobom je povela i dvogodišnju ćerku Tamaru. Njih dve sedele su zajedno u sobi na krevetu, a onda je ona u jednom trenutku pokazala kakvu igračku pokazuje ispred deteta i sve ostavila bez teksta.

U pitanju je bio plastični pištolj, a mnogi su ostali zatečeni da se tako nešto usudila da kupi ćerkici, pa još sve to javno objavi na mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić kupila ćerki pištolj

Ovaj njen potez izazvao je burne reakcije na mrežama, te su je mnogi osudili zbog ovog postupka. "Vitlaš pištoljem ispred deteta, strašno", "Prešla si svaku granicu", "Umesto da joj kupi lutku, ona joj daje pištolj", "Kuda ide ovaj svet", "Nije dete za svakoga", "Užas", nizali su se komentari.

Podsetimo, bivši muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević, nedavno je uhapšen u velikoj akciji policije na Vračaru. Nikola se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru, a starleta ga stalno posećuje.

Republika

Foto: Instagram/Printcreen

Tamara Đurić i Nikola Kačarević

- Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima - rekla je Tamara nedavno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading