SIN MERIME NJEGOMIR SE OŽENIO! Evo u čemu se pojavio na svadbi, javnost u šoku! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OŽENIO SE SIN MERIME NJEGOMIR! Mlada zablistala u belom, a Markov stajling oduševio javnost, ovo će se prepričavati!

SIN MERIME NJEGOMIR SE OŽENIO! Evo u čemu se pojavio na svadbi, javnost u šoku! (FOTO)

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Sin pokojne legende narodne muzike, Merime Njegomir, Marko, stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom, otkrila je njegova rođena sestra, Ljubica Njegomir.

Naime, pevačicina naslednica podelila je deo atmosfere sa bratovljenog venčanja, a kako se može videti, intomnu ceremoniju uvekovečila je i pevačica Ana Bekuta, inače kuma i bliska prijateljica pokojne Merime.

 

 

 

 

Markova izabranica, Marija, blistala u svedenoj venčanici, dok je mladoženja imao nesvakidašnji izbor garderobe - narodnu nošnju.

"Njegomirka, Marija", napisala je mladoženjina starija sestra u opisu fotografije na kojoj Marko i njegova izabranica seku prelepu svadbenu tortu

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sin Merime Njegomir se venčao

Inače, Merima Njegomir, preminula je pre nešto više od godinu dana, a iza sebe ostavila je četvoro dece, Ljubicu, Jelenu, Marka i Milicu. Pevačicin sin završio je Pravni fakultet u Beogradu, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading