PREKIPELO MU ZBOG BUGARA: Krstajić povukao RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

07.04.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak rešio da se oglasi i objasni im neke stvari.

PREKIPELO MU ZBOG BUGARA: Krstajić povukao RADIKALAN POTEZ!

Foto: Starsport

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić

FK Arda iz Krdžalije oglasio se saopštenjem u kojem je istakao da forsira bugarske igrače, uz "prozivku" selektora komšija Mladena Krstajića.

Srbin se našao na meti jer nije prisustvovao utakmicama tog tima, a odlučio je da povuče neuobičajen potez i direktno odgovori na optužbe.

- Poštovani predstavnici FK Arda... Otkako sam postavljen na mesto selektora fudbalske reprezentacije Bugarske, gledao sam vaš tim više puta. naravno, imam želju da posetim i vaš stadion, pošto sam obišao većinu stadiona u Prvoj ligi. Srećan sam što forsirate domaće igrače i u potpunosti podržavam tu vašu filozofiju. Ipak, naglašavam - tek kad se uverim da je neko od vaših igrača u potpunosti spreman za reprezentaciju, biće pozvan. Do tada ću pažljivo pratiti razvoj - najpre je naveo Krstajić, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nije mogao da prećuti - Krstajić odgovorio Bugarima

Istovremeno, pozivam vas da se ne mešate moj lični život i prostor i da moje ime ne koristite u svojim obračunima. Vidimo se uskoro u Krdžaliju. Uz dužno poštovanje, Mladen Krstajić.

Podsetimo da su Bugari sa Krstajićem na čelu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvorili porazima od Crne Gore i Mađarske, a 20. juna će odmeriti snage sa selekcijom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading