KRSTAJIĆ LJUTITO ZAPRETIO! Ne trebaju mi turisti u reprezentaciji!

Autor:

Sport

23.03.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Bugarske na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra protiv Crne Gore u Sofiji.

KRSTAJIĆ LJUTITO ZAPRETIO! Ne trebaju mi turisti u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Selekcija Bugarske nalazi se u grupi G, zajedno sa Srbijom, Mađarskom, Crnom Gorom i Litvanijom.

- Mađarska je jaka, Srbija je favorit, a Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum! Idemo meč po meč, na svakom ćemo ginuti. Što se mene tiče – možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces – ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo - rekao je glavnokomandujući sa klupe Bugara Mladen Krstajić.

Foto: Ap photo

 

Bivši selektor "orlova" suočio se prethodnih dana sa mnoštvom otkaza. Poslednji u nizu koji se "zahvalio" srpskom stručnjaku je kapiten Ludogoreca Anton Nedjalkov. Pre njega, sa spiska su otpali Dominik Jankov, Dima Krastev i Ilijan Stefanov.

- Meni ne trebaju igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača! - kategoričan je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading