PUKLA BRUKA U HRVATSKOJ! Gradonačelnik Pule zabranio sprsku kraljicu bakšiša, a OVA VEST će ga dokusuriti - i to na Uskrs!

Autor: P. R.

Zabava

05.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, zabranio njen nastup u tom gradu, Zorana Mićanović če ipak nastupiti u tamošnjem klubu.

PUKLA BRUKA U HRVATSKOJ! Gradonačelnik Pule zabranio sprsku kraljicu bakšiša, a OVA VEST će ga dokusuriti - i to na Uskrs!

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović

Srpska pevačica Zorana Mićanović, kojoj je nedavno zabranjen nastup u Puli, sada će ipak nastupiti u tom gradu, i to na katolički Uskrs.

Mićanović je bila četvrta na listi regionalnih izvođača, s Duškom Kulišem, Draganom Kojićem Kebom i Anom Bekutom, koji je trebalo da nastupaju u pulskom Domu sportova 25. marta, ali je gradonačelnik tog grada, Filip Zoričić, zabranio taj koncert. Međutim, mlada turbofolk pevačica nastupiće u pulskom klubu "Cargo", i to 9. aprila, na Uskrs.

- Uskršnji zeka u saradnji s klubom ovog Uskrsa pripremio vam je uskršnji koncert i premijerni nastup Zorane Mićanović! Svojim glasom i stasom puni klubove širom Balkana. pa smo sigurni da ni ovog puta neće biti drugačije - stoji u objavi pomenutog kluba na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official

Zorana Mićanović nastup

Podsetimo, Zorana Mićanović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Njena pesma "Sikter" nedeljama je bila na vrhu Jutjub trendinga kako kod nas, tako i u Hrvatskoj. Mnogi je zovu i "kraljicom bakšiša" jer joj je tokom jednog nastupa fan poklonio sat poznate marke "roleks", i to sa svoje ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading