STAN MARIJE KILIBARDE JE ČISTA FANTAZIJA: Uređen sa stilom, svaki detalj je na svom mestu! Veliku pažnju privukao je KUTAK ZA ČITANJE! (FOTO)

Autor: A.I

Zabava

01.04.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Kilibarda, koja je zbog svoje spontanosti i pozitivne energije mnogima omiljeno TV lice, mir i beg od poslovnih obaveza pronalazi u svom ušuškanom domu.

STAN MARIJE KILIBARDE JE ČISTA FANTAZIJA: Uređen sa stilom, svaki detalj je na svom mestu! Veliku pažnju privukao je KUTAK ZA ČITANJE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dom jedne od najlepših voditeljke Marije Kilibarde opremljen je mladalački i ima mnoštvo slika na zidu, sitnica i detalja, koji stan čine domom.

Ceo stan opremljen je svetlim tonovima, te su tepisi i nameštaj, kao i zidovi, uglavnom u belim nijansama.

U dnevnoj sobi nalazi se ogromna ugaona garnitura, kao i kutak za čitanje - velika fotelja tik uz prozor, a police i stočići sa brojnim knjigama nalaze se skoro u svakom ćošku, kao i vaze sa cvećem.

Posebno pažnju privlači i zid sa crno-belim fotografijama kao i motivacionim porukama, a pored njih voditeljka poseduje i dosta uramljenih fotografija sebe i bližnjih.

Iako se rado slika u modernoj beloj kuhinji, koju krase šarene pločice, reklo bi se da Marija češće praktikuje dostavu hrane nego kuvanje.

Kilibarda u svom stanu, u slobodno vreme, obožava da gosti bliske prijatelje, ali i da radi jogu, što je više puta i isticala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading