MARIJA KILIBARDA DALA OTKAZ NA PRVOJ! Voditeljka nakon 12 godina presekla, javnost u šoku!

Autor:

Zabava

07.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navode da je dala otkaz na Prvoj televiziji potvrdila je i sama voditeljka.

MARIJA KILIBARDA DALA OTKAZ NA PRVOJ! Voditeljka nakon 12 godina presekla, javnost u šoku!

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda posle 12 godina dala je otkaz na Prvoj televiziji, što je ona za medije i potvrdila. Marija važi za jedno od najomiljenijih TV lica, a na Prvu je došla 2011. godine, gde je vodila nekoliko emisija, među kojima su "150 minuta" i "Super Srbija", a 

- Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. 12 jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja - otkrla je Kilibarda za Blic.

Republika

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda dala otkaz na Prvoj

Inače, lepu voditeljku smo imali prilike da gledamo u emisiji "Žene", koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić.

Marija je takođe poznata i po televizijskom formatu "Tvoje lice zvuči poznato", čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni. Vodila je emisiju "Letnjih 150 minuta" sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević, kao i emisiju "150 minuta" sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Marija je veoma angažovana kao voditeljka, pa smo je tako gledali i u emsiji "Super Srbija".

Republika

Foto: Instagram/kilimara

Marija Kilibarda dala otkaz na Prvoj

Podsetimo, Marija Kilibarda je od 2016. do 2017. godine je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading