SLAĐA ALLEGRO I SALE TROPIKO RAZNEŽILI SVE MALIŠANE: PREMIJERNO sa snimanja spota za NOVU PESMU MOZAIK PRIJATELJA!

Autor:

Zabava

31.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači Slađa Allegro i Sale Tropiko zajedno sa dečjim horom DKS Beograd progovorili su o uspešnoj saradnji.

SLAĐA ALLEGRO I SALE TROPIKO RAZNEŽILI SVE MALIŠANE: PREMIJERNO sa snimanja spota za NOVU PESMU MOZAIK PRIJATELJA!

Foto: Privatna arhiva

U susret Cvetnoj nedelji, ,,Kaži nama mali druže,, neobičan spoj, Slađa Allegro, Sale Tropiko i dečji hor DKC Beograd, u produkciji AS Studiotona progovorili su o uspešnoj saradnji.

Mozaik prijatelji ne prestaju da iznenađuju. Nakon prve pesmice iz ove jedinstvene kolekcije ,,Svetitelji i životinje" o medvediću Sarovskom i Svetom Serafimu Sarovskom, stiže i druga. Tekst je napisala Snežana Miljković, a povod je veliki hrišćanski praznik - Cveti, i glavni junak je, ovoga puta - magarence Cvetko. Premijera se očekuje u nedelju, 9.4.2023. , a do tada, evo šta kažu članovi ove vesele ekipe.

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Mozaik prijateljima i sa našim talentovanim tekstopiscem Snežanom. Teme su lepe i zanimljive, vezane za naše svetitelje i praznike a sve to neobično, kroz priče tih životinjica koje se pominju u žitijama. Imamo fantastične dečje horove, i deca to s ljubavlju iznesu. Od poznatih ličnosti, ovaj put su tu Slađa Allegro i Sale Tropiko, fantastični pevači. Otpevali su ovo bukvalno u jednom dahu, za nekih 20 minuta snimanja. Ja sam prezadovoljan, mnogo je lepa energija, lepa priča, uradili smo jedan baš kvalitetan zvuk i jedva čekam da to podelimo sa svima. Premijerno , 9.4.2023., na You Tube kanalu AS TON Music. Hvala puno svima na poverenju i na divnoj saradnji. Jedva čekam da snimimo još pesama i sada možemo konačno i da potvrdimo da će do kraja godine izaći taj prelepi album pesama ,,Svetitelji i životinje" - rekao je Aleksandar Sofronijević.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aleksandar Sofronijević

 

- Bila sam iznenađena pozivom da baš ja budem deo ovog projekta, i oberučke sam prihvatila jer mi je negde i želja bila da jednog dana budem deo ovakve priče.Sve se sjajno uklopilo. Sale Tropiko je moj dugogodišnji prijatelj, izvanredan pevač i kolega, i čast mi je da baš sa njim delim ovu pesmu. Sa jedne strane tekst koji je emotivan i smislen na svoj način, a sa druge strane kompozicija Ace Sofronijevića, koji je to doneo na poseban način, baš onako kako i dolikuje ovom projektu. Prvi put studijski sarađujem sa Acom i moram priznati da sam oduševljena profesionalizmom. Biće ovo jedna lepa priča koja će ostati našoj deci, da je dugo pevaju, a ja ću se sa osmehom i ponosom sećati da sam bila deo ove lepote - rekla je Slađa Allegro.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Slađa Allegro

 

- Poziv, odnosno tekst pesme, dobio sam od Snežane, baš u periodu kada sam boravio u Jerusalimu. Nekako, sve se poklopilo, i to nije slučajno, tekst mi je legao, i emotivno, i profesionalno. Sad, u studiju, sa decom i Slađom, dok smo snimali vokale, još sam sigurniji da je pesmica pravi pogodak. Sladja je svojom prelepom emocijom obojila pesmicu, a deca su donela svežinu radosti praznika. Nedostaje nam svima više ovakvih tema, a Sofra je to prvi prepoznao i podržao na najbolji mogući način. Drago mi je što sam deo ovog projekta i verujem da će ih biti još - rekao je Aleksandar Cvetković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sale Tropiko

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading