NESTALA DEVOJČICA TAMARA LECKI (15) IZ TEMERINA! Majka jauče: Pomozite, već tri dana joj nisam čula glas!

Autor:

Vesti

31.03.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme sam primetila promenu u njenom ponašanju. Bila je agresivna i drčna u nekim momentima. Pokušavala sam sa njom da razgovaram, ali to nije uspevalo, priča nesrećna majka.

NESTALA DEVOJČICA TAMARA LECKI (15) IZ TEMERINA! Majka jauče: Pomozite, već tri dana joj nisam čula glas!

Foto: printskrin/facebook

Tamara Lecki (15) iz Temerina nestala je u utorak, navodi njena majka.

Prema objavi na Fejsbuk stranici "Amber alert" Srbija, Tamara je u trenutku nestanka na sebi imala teget duks sa zvezdicama, plave farmerice i crvene polu kratke čizmice.

- Molim vas ako je neko vidi da se javi policiji ili na 061 177 1762 - navodi se u objavi.

Majka kaže da je njenoj ćerki ovo četvrti put da nestaje.

- U poslednje vreme sam primetila promenu u njenom ponašanju. Bila je agresivna i drčna u nekim momentima. Pokušavala sam sa njom da razgovaram, ali to nije uspevalo - priča kroz suze njena majka Jelena.

Kako tvrdi, njena ćerka je upala u jako loše društvo sa kojim se družila u Hemijskoj školi koju je pohađala. Takođe, ceo slučaj je prijavila policiji.

- Počela je da puši i da pije. Nije išla na časove i bežala je sa nastave. Zbog toga sam odlučila da je ispišem iz škole. Međutim, zapala je u jako loše društvo koje je upoznala u školi. Ono što mene najviše brine, jeste da je i ranije kada je znala da nestane, javila bi se u međuvremenu, međutim sada, od utorka, već tri dana joj nisam čula glas - priča Jelena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading