KALKULACIJE: Partizan i dalje drži sve u svojim rukama, Top 8 je jako blizu!

Autor:

Sport

31.03.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima je potrebno da u poslednja dva kola ostvare samo jednu pobedu kako bi ostvarili veliki uspeh.

KALKULACIJE: Partizan i dalje drži sve u svojim rukama, Top 8 je jako blizu!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid u 32. kolu Evrolige rezultatom 104:90 (21:23, 28:15, 29:34, 26:18) i tako upisali 18. trijumf u elitnom takmičenju, ali plasmanu u Top 8 i dalje nije obezbeđen.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Valter Tavares

Naime, Baskonija je furioznim drugim poluvremenom došla do izuzetno ubedljive pobede nad Fenerbahčeom na svom terenu i zato Partizan i pored trijumfa nad Realom u neverovatnoj atmosferi u Areni još nije overio plasman u plej-of.

Partizanu je potrebno da u poslednja dva kola ostvari samo jednu pobedu kako bi ostvario veliki uspeh. Crno-beli u narednom kolu gostuju Monaku, a ukoliko u Kneževini ne stignu do trijumfa priliku za tako nešto imaće pred svojim navijačima protiv Panatinaikosa 14. aprila.

Ukoliko "parni valjak" ne stigne do pobede u pomenutim duelima, na ruku bi mogli da mu idu rezultati Baskonije i Žalgirisa. Samo jedan poraz španskog ili litvanskog tima šalje pulene Željka Obradovića u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading