PUTOKAZ ZA OBRADOVIĆEVU ČETU! Partizan SRUŠIO KRUNU "kralju"! Veterani Reala PALI u Beogradu!

Autor:

Sport

31.03.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepšu moguću uvertiru napravili su veterani Partizana koji su u revijalnom meču savladali veterane Reala rezultatom 65:64.

PUTOKAZ ZA OBRADOVIĆEVU ČETU! Partizan SRUŠIO KRUNU "kralju"! Veterani Reala PALI u Beogradu!

Foto: Starsport

Nekadašnji asovi crno-belih, koje su predvodili legendarni kapiten Novica Veličković, Milenko Tepić, Saša Pavlović, Predrag Šuput i drugi, pokazala je izabranicima Željka Obradovića šta treba da učine večeras u duelu sa Madriđanima.

Utakmica se igrala na četiri četvrtine po sedam minuta, a mlađa garda u crno-belom taboru je uspela da prelomi duel zahvaljujući trojki Aleksandra Rašića i njegovom asistencijom za Predraga Šuputa.

Foto: Starsport

 

Najefikasniji na meču bio je upravo Rašić sa 20 poena. Pratio ga je Aleksandar Pavlović sa 12, dok je Predrag Šuput imao 11.

U timu Madriđana blistao je proslavljeni Felipe Rejes, koji je već na startu utakmice sa 11 koševa doneo osetnu prednost Realu.

Foto: Starsport

 

Ipak, ulazak na parket Veličkovića, Tepića, Pavlovića i Rašića promenio je dešavanja na terenu i doneo preokret crno-belima.

Poslednji je pogađao sa distance, a bivšeg NBA asa niko u Realu nije bio u stanju da zaustavi kada krene u prodor. Ekspresno je Partizan preokrenuo rezultat u svoju korist i do kraja sigurno sačuvao prednost.

Za Partizan su igrali: Nebojša Zorkić, Miško Marić, Dejan Tomašević, Saša Pavlović, Slavko Vraneš, Predrag Šuput, Milenko Tepić, Ratko Varda...

Daleko važniji, ipak, meč za "grobare" je od 20.30 časova, kada će u "Štark areni" igrati protiv drugoplasiranog kluba na tabeli Evrolige, u 32. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading