STOP ZA GROBARE - NEĆE MOĆI U DVORANU: Partizan ostaje BEZ podrške navijača na narednoj utakmici!

Autor:

Sport

31.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka pred teško gostovanje "parnog valjka".

STOP ZA GROBARE - NEĆE MOĆI U DVORANU: Partizan ostaje BEZ podrške navijača na narednoj utakmici!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana gostovaće u ponedeljak FMP-u u Železniku bez podrške grobara, jer neće biti u prilici da kupe ulaznice, saopštili su "panteri".

Saopštenje kluba iz beogradskog predgrađa prenosimo u celosti.

KK FMP obaveštava javnost da slobodne prodaje, niti distribucije karata, za utakmicu 24. kola ABA lige u kojoj Panteri dočekuju Partizan neće biti. Odluka je doneta na osnovu procene bezbednosti za sve učesnike i posetioce utakmice.

 

 

- Ulaz će biti omogućen samo vlasnicima godišnjih karata, sponzorima, kao i gostujućoj delegaciji prema spisku, a u skladu sa propozicijama ABA lige. Početak derbija 24. kola ABA lige zakazan je za ponedeljak od 20 časova - navedeno je iz Železnika.

Podsetimo da crno-bele najpre očekuje evroligaški susret sa Real Madridom večeras od 20 časova i 30 minuta, dok na tabeli regionalnog takmičenja zauzima lidersko mesto sa učinkom 20-2. FMP je trenutno petoplasiran sa učinkom od 13-10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading