Evroligaški KRAH Partizana!

Autor:

Sport

31.03.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak poraz crno-belih.

Evroligaški KRAH Partizana!

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Košarkaši Partizana poraženi su od "Next Generation" tima rezultatom 73:64, u prvom kolu grupe A kvalifikacionog turnira Evrolige.

Crno-beli su vođstvo imali samo u prvoj četvrtini, u trećoj je razlika išla i do +21, a Partizan je do kraja uspeo samo da smanji zaostatak.

 

 

U okviru ove grupe, Crvena zvezda je ranije danas savladala rezultatom 84:71 ekipu Valensije, uz sjajan nastup Nikole Topića, koji je imao indeks korisnosti 45.

Večiti derbi je na programu ovog petka već od 17.00 časova, u okviru drugog kola.

Kod crno-belih najefikasniji u susretu sa ekipom, koja se okupila baš za ovaj turnir, bio je Savo Drezgić sa 23 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

U pobedničkom sastavu sa dabl-dabl učinkom prednjačio je Omer Suljanović sa 15 koševa i deset uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
MilanChe

01.04.2023 16:55

А да и овде ангажују неке Камерунце? А мигао бу мало и Бодирога да погура преко судија...

Bora

02.04.2023 09:57

@MilanChe - Kako bedno izgleda kada se neko ne raduje da bilo ko iz njegove zemlje ostvari uspeh! Eto kako nas uspeju da zavade, i uvek i svua to upali! I u Ukrajini i na Balkanu, ma svuda! A ja grobar-ili budala-navijao da prodje i Zvezda, da pokažemo šta je Srbija! Ne vredi. E, narode moj. A mislimo za sebe da smo pametan narod.