ZVEZDA DOBILA IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU! "Delije" JEDVA ČEKAJU da ga PONOVO vide u crveno-belom dresu!

Autor:

Sport

31.03.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se vrati na Mali Kalemegdan.

ZVEZDA DOBILA IGRAČA ZA NAREDNU SEZONU! "Delije" JEDVA ČEKAJU da ga PONOVO vide u crveno-belom dresu!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde večeras u 21 čas gostuju Asvelu u okviru 32. kola Evrolige, a u senci ovog meča juniori tima sa Malog Kalemegdana počeli su svoj pohod u najkvalitetnijem takmičenju Starog kontinenta.

Na otvaranju kvalifikacionog ANGT turnira (juniorska Evroliga, Adidas Next Generation Tournament), Zvezda je savladala Valensiju rezultatom 84:71, a u ovoj pobedi posebno se istakao Nikola Topić.

Supertalentovani košarkaš, koji je sezonu proveo na pozajmici u OKK Beogradu, meč je okončao sa 31 poenom, osam skokova i sedam asistencija, uz indeks korisnosti 45!

 

 

Uz to, imao je nestvarne procente šuta - 7/11 za dva, 3/3 za tri i 8/8 sa linije penala. Zaista, magično i nestvarno!

Posle ovakve partije, ali i igara tokom čitave sezone u dresu OKK Beograda, Nikola Topić poslao je jasnu poruku - Crvena zvezda dobila je igrača za narednu takmičarsku godinu!

"Delije" sasvim sigurno sa nestrpljenjem čekaju njegov povratak, a za verovati je da će sin legendarnog Milenka Topića konačno dobiti veću šansu u seniorskom timu Zvezde.

Pored Topića, protiv Valensije blistali su i Lazar Gagić sa 18 poena, a Pavle Mišić dodao ih je 11. U poraženom timu bolji od ostalih bili su Serhio De Larea sa 19 i Pablo Silja sa 11 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading