SADA VIŠE NE STAJEMO! Heroj Petrušev podigao delije NA NOGE posle Valensije!

Autor:

Sport

29.03.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostvarili duplu pobedu nad Špancima.

SADA VIŠE NE STAJEMO! Heroj Petrušev podigao delije NA NOGE posle Valensije!

Foto: Starsport

Centar Crvene zvezde Filip Petrušev

Košarkaši Crvene zvezde "razbili" su Valensiju u 31. kolu Evrolige (92:73), a Filip Petrušev je proglašen za igrača utakmice.

Centar crveno-belih, strelac 20 poena u dvorani "Aleksandar Nikolić", još jednom je oduševio delije, a nakon meča je otkrio kako je tim prevazišao krizni period.

- Sjajna igra svih 40 minuta, imali smo par grešaka na startu utakmice i čim smo to eliminisali igrali smo solidno i nesebično pa je stigla zaslužena pobeda i razlika je bila realna - počeo je srpski reprezentativac, a potom se dotakao činjenice da je klub sa Malog Kalemegdana zadržao teoretske šanse za plasman u top 8.

 I dalje se borimo za Top 8 i to ćemo raditi sve dok ima šanse. Idemo utakmicu po utakmicu, svaka je finale za nas. Kada su u pitanju neke ranije utakmice koje smo gubili, mislim da smo nešto naučili iz nesrećnih poraza i trudimo se da ne stajemo i da igramo, što je glavna stvar koju nismo radili u tim mečevima - poručio je Petrušev, uz zahvalnost navijačima što još uvek veruju u svoj tim.

Zvezda će u okviru 32. kola regularnog dela elitnog takmičenja gostovati Asvelu u Lionu kroz dva dana, a francuski predstavnik se suočava sa ogromnim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading