EMOTIVNA ISPOVEST VILDOZE! Argentinac OTKRIO zbog čega je bio TUŽAN!

Autor:

Sport

29.03.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zabeležila novu pobedu u Evroligi, pošto je savladala Valensiju.

EMOTIVNA ISPOVEST VILDOZE! Argentinac OTKRIO zbog čega je bio TUŽAN!

Foto: Starsport

Crveno-beli su slavili rezultatom 92:73, a Argentinac je meč završio sa devet poena, sedam asistencija i tri uhvaćene lopte.

- Osećam se umorno, imao sam povredu lista protiv Baskonije. Sad sam bio van ritma, ali pomogao sam timu da dođemo do pobede i sve je dobro - rekao je Vildoza, koji se potom prisetio i prethodnog perioda:

- Igrao sam dobro, ne zbog trojki, ali vratio sam se svom ritmu. Pobeđujemo kao tim, gubimo kao tim. Kako sam rekao ranije, imao sam neke probleme u privatnom životu, bio sam tužan, svi znaju o tome, znaju koliko mi je značila, zato me i boli. Ali vraćam se u ritam, vraćam se u život, srećan sam opet - kaže Luka.

Foto: Starsport

 

Bivši igrač Baskonije je prošao turbulentan period u životu, a objasnio je i kako izlazi na kraj sa tim.

- Rad, svakog dana sam ovde, pokušavam da energiju obnovim, dolazim pre treninga, radim, šutiram i više nego obično, pokušavam da radim dosta kako bih se vratio u ritam.

Zvezdin organizator igre je izjavio da se sada vratio mnogo "jači".

Da, ali, kada imaš probleme u životu, tvoje samopouzdanje je loše. Razmišljaš o životu, ego i ponos su tu... Sve to sam reflektovao na parket. Svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, sa novinarima, sa svima... Sada sam dobar, izvinjavam se ako sam rekao nešto, ja sam Luka opet - istakao je Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading