BITNA POBEDA ZA SAMOPOUZDANJE: Dobrić otkrio KLJUČ trijumfa protiv Valensije!

Autor:

Sport

30.03.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržala je Crvena zvezda teoretske šanse za plasman u TOp 8.

BITNA POBEDA ZA SAMOPOUZDANJE: Dobrić otkrio KLJUČ trijumfa protiv Valensije!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Ognjen Dobrić

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Valensije 92:73 (20:21, 26:20, 23:21, 23:11) u okviru 31. kola Evrolige.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je nakon utakmice sa Valensijom da njegova ekipa nije imala padove kao na prethodnim mečevima.

- Jako bitna pobeda za samopouzdanje. Igrali smo dobro svih 40 minuta, nismo imali padove kao u nekim ranijim utakmicama. Bilo je energije, vidljivo kako smo imali dobru igru na obe strane. Zasad mislim da smo poslednje dve utakmice odigrali bez greške, ne znam da li se nešto promenilo, ali smo više fokusirani na teren, na ono što se dogovorimo sa trenerom na treninzima. Zašto su se dešavali padovi u igri – ne znam. Više ih nema i nadam se da ih neće ni biti jer sada ide ono najbitnije, borbe za trofeje. Ovako treba da izgledamo, ovakvu energiju i koncentraciju da pokazujemo na svakoj utakmici - istakao je Dobrić.

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić u dresu Crvene zvezde

Bek "crveno-belih" Luka Vildoza je izjavio da se trudi da se vrati u njegov stari ritam.

- Igram dobro, posebno jer sam ubacio neke trojke. Trudim se da se vratim u svoj ritam, ali bitno je da kao ekipa igramo dobro. Pobeđujemo i gubimo kao tim. Imao sam neke probleme u privatnom životu, osećao sam se tužno. Radim na samopouzdanju svakodnevno. Moram da potrošim energiju, dolazim svakodnevno na treninge, radim jako u teretani, šutiram više nego ranije. Zaista se trudim da se vratim u prepoznatljivi ritam - zaključio je Vildoza.

U narednom kolu Evrolige, Zvezda će u petak od 21 čas gostovati ekipi Asvela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading