POSLE OTKAZIVANJA MEČA SA MORNAROM: Ivanović pričao o zdravstvenom biltenu pred Valensiju

Autor:

Sport

28.03.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se spremaju za duel sa Špancima.

POSLE OTKAZIVANJA MEČA SA MORNAROM: Ivanović pričao o zdravstvenom biltenu pred Valensiju

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19 časova dočekuju Valensiju u utakmici 31. kola Evrolige, a pred taj okršaj je svoja očekivanja izneo strateg tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

Mi se nadamo da možemo da pobedimo Valensiju i pokušaćemo da neutrališemo ono što Valensija najbolje igra, a to je tranzicija i to je šuterski tim - rekao je crnogorski stručnjak.

Crveno-beli su za vikend otkazali utakmicu protiv Mornara zbog problema sa zdravljem u ekipi, a sada je Ivanović pričao o stanju svojih pulena.

Bolje, manje-više svi igrači su se oporavili, neki su dosta iscrpljeni, još uvek trpe posledice, neki i ne... Videćemo večeras na treningu i sutra, pa ćemo odlučiti ko će igrati.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Luka Vildoza se povredio na meču protiv Baskonije, pa je trener Zvezde posebno govorio o njemu.

Imao je malo istegnuće, bolje je, videćemo večeras na treningu kako bude bio i da li će igrati protiv Valensije - podvukao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading