ŽENA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA BILA U 4. MESECU TRUDNOĆE? Potresni detalji tragedije u Zrenjaninu

Autor:

Hronika

31.03.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od komšija je rekao da je morao pajserom da obija vrata.

ŽENA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA BILA U 4. MESECU TRUDNOĆE? Potresni detalji tragedije u Zrenjaninu

Foto: Republika

U dvorišnom stanu zgrade u Ulici Emila Gavrila 23 juče oko 17 časova, komšije iz okolnih stanova, nakon obijanja brave, u prisustvu vlasnice stana, otkrile su užasan prizor, na podu dva beživotna tela, jedno pored drugog.

Za sada nije poznato šta je uzrok njihove smrti, a ono što je u celom slučaju još strašnije jeste sumnja da je, kako prenose beogradski mediji, preminula devojka bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Republika

Foto: Republika

Stan u Zrenjaninu

 

- Bila je velika toplota, muškarac je ležeo na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane, prenose Novosti.

 - Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim -  dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, noje ni čuo ni video.

- Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi bili simpatični htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redivno plaćaju  dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za Novosti 83-godišnja vlasnica stana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading