PRIJA ZABRANILA FILIPU DA SE JAVI BIVŠOJ: Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pevačica strahuje za susret sa Živojinovićem?

Autor:

Zabava

31.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se spekuliše, Aleksandra Prijović zabranila Filipu Živojinoviću da ima kontakt sa bivšom devojkom Majom Mandžukom, koja se vratila iz Amerike.

PRIJA ZABRANILA FILIPU DA SE JAVI BIVŠOJ: Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pevačica strahuje za susret sa Živojinovićem?

Foto: Republika

Promocija filma ,,Munje opet" obradovala je publiku kultnog prvog dela, ali i pokrenula neke gradske tračeve. Naime, među ekipom filma našla se i Maja Mandžuka, koja je sve ostavila bez daha njenom pojavom. 

Glumica koja je dugo živela i radila u Americi, sada se vratila u punom sjaju, lepša nego ikad, što baš i nije obradovalo pevačicu Aleksnadru Prijović, piše Svet. 

Foto: Instagram.com

Maja Mandžuka i Filip Živojinović

 

Naime, navodno je Aleksandra istakla da ne bi volela da njen muž Filip Živojinović koji je i sam u filmskom biznisu sarađuje sa glumicom koju je hteo da oženio i nazivao je svojom najvećom ljubavlju, a to mu je i rekla. 

Maja i Filip bili su u ozbiljnoj vezi, zajednu su živeli u Americi, čak tri godine, a uveliko se očekivalo i da će se venčati. Izlazili su po klubovima, posećivali koncerte i sportska dešavanja, kakav je bio recimo Dejvis kup na kojem su igrali Novak Đoković i Janko Tipsarević. 

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Maja je tada u Americi radila kao producent, a Filip je bio sportski agent, kretali su se u otmenom društvu, a on je imao podršku Brene i Bobe da tamo gradi karijeru. 

U jednom trenutku krenule su priče, da se par često svađa, ali razlaz niko nije očekivao.

- To se za njihove prijatelje u Srbiji desilo iznenada, Filip je došao iz Los Anđelesa u Srbiju na odmor i to je bio kraj. Posle par meseci on je ušao uv ezu sa Aleksandrom Prijović i zbog nje odbio da se vrati u Kaliforniju što je bilo neophodno da bi produžio licencu za fudbalskom menadžera. To je tada baš razbesnelo Bren i Bobu koji su mnogo novca uložili u njegovo školovanje, a pričalo e da su za to okrivili Priju, koja u početku nije bila dobrodošla u njihovoj porodici - otkriva izvor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading