MUNJE OPET! Na premijeru i crveni tepih glumci došli AUTOBUSOM, početak filma posvećen GLOGOVCU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održana premijera filma Munje: Opet!

MUNJE OPET! Na premijeru i crveni tepih glumci došli AUTOBUSOM, početak filma posvećen GLOGOVCU! (FOTO)

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Početkom 2000-tih godina publiku je osvojio kultni film ''Munje'' čije se replike i dan danas koriste. Ovaj film dobio je i svoj nastavak ''Munje Opet'' koji je danas premijerno prikazan u MTS dvorani, a u bioskopima će biti od 30. marta.

Glumci filma pojavili su se autobusom. Sergej Trifunović koji glumi Popa došao je sa svojim ocem Tomom, Boris Milivojević koji tumači ulogu Mareta je odmah izašao za njim, a onda su i simulirali poljubac. 

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Premijera filma Munje Opet

Boris je otkrio da Mare i Pop nastavljaju gde du stali.

- Film ne gledam prvi put, odgledao sam ga par puta jer sam radio i muziku. Super je film, za našu kinematografiju je to izuzetan uspeh. Mislim da smo uspeli, ako publika bude uživala upola kao ja biće super. Mlađim glmcima je bilo malo frka jer su "Munje" poznat film, ali brzo su ukapirali da to nije ništa strašno i da ne boli. Snimanje je trajalo duplo duže nego prošlo i bilo je baš žestoko naporno. Isti su likovi, nema samo našeg Glogija i Deda Mraza, a ostalo se nije promenilo - priča Boris Milivojević.

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Sergej Trifunović

Reditelj filma Radivoje Raša Andrića je na konferenciji za novinare govorio o ovom ostvarenju i otrio da je tema fima iseljavanje mladih, da ima emotivnih scena na koje je i sam tokom snimanja plakao, kao i da je početak filma posvećen preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

 

Seka Sablić je otkrila kako je izgledao rad sa mlađim kolegama.

- Ja sam učila od njih, prvo što sam rekla da sam htela da ih stignem u tome što oni rade, to nije lako, to je potpuno drugi rukopis i druga sredstva. Ja imam puno divljenja za mlade ljude, za ove koji nađu svoje mesto i imaju neku svoju glumačku ličnost - rekla je Seka, a onda se mlada glumica Ivana Zečević osvrnula na rad sa Sekom:

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Maja Mandžuka

- Ja hoću da se zahvalim Seki pre svega jer nas je ona držala na okupu jer smo mi bili skloni haosu, tako da nas je ona držala na okupu i zasmejavala sve vreme. Velika je čast raditi sa Sekom, mnogo nam je pomogla i naučila nas.

Inače, glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Nikola Đuričko, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading