REAL PONIŽEN, ŽELJKO ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI: Ovo su prvi utisci Obradovića nakon pobede nad "kraljevskim klubom"

Autor:

Sport

31.03.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" na korak od velikog uspeha.

REAL PONIŽEN, ŽELJKO ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI: Ovo su prvi utisci Obradovića nakon pobede nad "kraljevskim klubom"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige pobedili su madridski Real rezultatom 104:90 i došli na korak do plasmana u plej-of (više o tome pročitajte OVDE). Svoje utiske nakon meča u Štark areni izneo je trene crno-belih Željko Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Zaslužili smo pobedu. Real je vrlo talentovan tim, mogu da poentiraju iz različitih situacija. Čestitam mojim igračima i veliko hvala navijačima - bio je kratak Željko Obradović u prvoj izjavi posle meča.

Partizanu je potrebno da u poslednja dva kola ostvari samo jednu pobedu kako bi ostvario veliki uspeh. Crno-beli u narednom kolu gostuju Monaku, a ukoliko u Kneževini ne stignu do trijumfa priliku za tako nešto imaće pred svojim navijačima protiv Panatinaikosa 14. aprila.

Ukoliko "parni valjak" ne stigne do pobede u pomenutim duelima, na ruku bi mogli da mu idu rezultati Baskonije i Žalgirisa. Samo jedan poraz španskog ili litvanskog tima šalje pulene Željka Obradovića u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading