OSMI DAN U NEDELJI: Sladja Allegro i Emir Đulović ukrstili glasove, već pljušte prvi komentari! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.03.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma ''Osmi dan'' pobrojala je već brojne simpatije.

OSMI DAN U NEDELJI: Sladja Allegro i Emir Đulović ukrstili glasove, već pljušte prvi komentari!  (VIDEO)

Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Sladja Allegro prvi je gost na novom albumu pevača Emira Đulovića, a nova pesma „Osmi dan“  posle samo nekoliko dana nakon što je objavljen tizer kupila je srca publike. 

-  Saradnja sa Emirom je došla spontano preko našeg zajedničkog prijatelja Saše Lazića koji je napisao tekst, i uradio odličnu muziku, dok je za spot bio zadužen kao i uvek Sharan Allegro i cela moja ekipa. Nakon što smo objavili tizer počeli su da se nižu komentari, dok sada naša publika ima mogućnost da uživa u celoj numeri. Nadam se da smo odradili dobar posao, Emir je divan momak, pritom jako talentovan pa nije bilo sumnje da se i jednog trenutka premišljam oko saradnje

Dok sa druge strane Emir Đulović je počastvovan saradnjom sa pevačicom. 

-  Čast mi je i veliko zadovoljstvo bila otpevati duet sa Slađom. Još u studiju se osetila neka posebna energija. Ona je vrhunski profesionalac. Čak i na snimanju spota koje je trajalo, bila je odlična energija, tako da se nadam da će ova numera se dugo slušati – kaže Emir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading