POLICIJA PRIVODILA LJUPKU STEVIĆ: Pevačica sumnjičena za provalu, odmah je poslali na poligraf!

Autor:

Zabava

31.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačici tri puta opljačkan stan. Prvi put su nju saslušavali jer su mislili da je sve sama organizovala.

POLICIJA PRIVODILA LJUPKU STEVIĆ: Pevačica sumnjičena za provalu, odmah je poslali na poligraf!

Foto: printscreen/pinktv

Pevačica Ljupka Stević otkrila je da je bila pod istragom kada joj je opljačkan stan.

Naime, policija je sumnjala da je sama namestila pljačku svog stana, zbog čega su je podvrgli poligrafskom testiranju.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ljupka Stević tri puta bila na udaru provalnika

Ona je imala tu nesreću da joj u proteklih nekoliko godina čak tri puta provalnici upadnu u stan i odnesu vredne stvari, a sada je ispričala da joj prilikom prve provale nisu verovali da nije sama sve organizovala. Kako kaže, doživela je neprijatnost kada su je osumnjičili da je učestvovala u provali i odnošenju vredne muzičke opreme.

- I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, rasturene stvari i haos. Svaki put kada otključam vrata plašim se šta ću da zateknem unutra. Tri puta sam imala provale. Prvi put kada su mi obili stan, on nije bio obezbeđen, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je rađeno iznutra. Da sam ja nekome otvorila vrata, da uđe i dozvolila da mi iznese svu muzičku opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je želela da to odmah stavi po strani, ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to delovalo interesantno - navodi Ljupka, koja je tek kada je došla u policijsku stanicu i sela za poligraf shvatila koliko je situacija u kojoj se nalazi ozbiljna i nimalo bezazlena:
- Kada sam došla u policiju, počela sam da se tresem. Uhvatili su me i trema i strah. Bila sam u 29. novembru, prikačili su me i čitali pitanja. Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to uradili. Nikada nije pronađeno moje lično oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja muzička oprema, koja je dosta vredela. Treći put kada sam opljačkana uhvatili su počinioce, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i poslednji put da sam opljačkana. Sada to ne može da se desi jer je moj stan obezbeđen maksimalno - završava Ljupka o najtraumatičnijoj situaciji iz njenog privatnog života.


Plašila sam se da će me
Snup Dog nadrogirati!

Foto: youtube.com/gartola tops

Snup Dog opušten na snimanju spota

Ljupka je otkrila i kako je Snup Dog sve vreme dok su zajedno snimali spot bio naduvan jer je koristio marihuanu, pa se ona plašila da i nju ne nadrogiraju takozvani zmajevi, koji se prave od dima džointa i mogu da zahvate i one koji se nađu u njegovom okruženju.

- Snup Dog je toliko prirodan i normalan, mislim, koliko može da bude normalan u stanju u kakvom jeste. On je tokom celog snimanja spota pušio ogromnu cigaretu. Plašila sam se da će taj dim da deluje na mene loše jer je sve vreme duvao oko mene taj dim - zaključila je Stevićka. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading