VELIKI HIT OLIVERA MANDIĆA “AKO LAŽEM, TU ME SECI” NAJAVLJUJE POZORIŠTE BUDUĆNOSTI!

Autor:

Zabava

31.03.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prva pozorišna predstava biće Mitrovićevo delo - Lucifer.

VELIKI HIT OLIVERA MANDIĆA “AKO LAŽEM, TU ME SECI” NAJAVLJUJE POZORIŠTE BUDUĆNOSTI!

Foto: PrintscreenInstagram

Teatar Odeon - pozorište budućnosti, teži da sa sobom donese jedan potpuno novi nivo domaćoj kulturi, ali i da pozicionira Beograd kao centar regiona u kulturnom smislu.

Kao veliki poznavalac muzike, vrsni basista i poštovalac muzičkog opusa ikone domaće pop muzike Olivera Mandića - Željko Mitrović dao je sve od sebe, uz sjajne prateće muzičare, da ne samo poznatom hitu udahne novi rokenrol život, već i da svojim primerom pokaže kakvu stvaralačku energiju želi. Jasno je da će Teatar Odeon svakako biti mesto koje će negovati dobar zvuk, što će prvenstveno predstava Lucifer prezentovati kroz stare dobro poznate hitove u novim aranžmanima. Do tada uživaćemo u pripremama za predstave, ali i Mitrovićevim vokalnim sposobnostima kojima nas je sve više nego prijatno iznenadio.

Foto: PrintscreenInstagram

Željko Mitrović

Nakon svih obaveza koje njegova pozicija nosi, putovanja oko pregovora i sklapanja novih biznisa - Željko Mitrović provodi noći u studiju gde sa svojom ekipom aktivno učestvuje u spremanju muzičkih aranžmana za njegovu predstavu Lucifer koja će otvoriti Teatar Odeon. Tim putem, Željko se oglasio svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Pored svih obaveza , morao sam noćas i da otpevam i napravim ceo novi aranžman za “Ako lažem tu me seci” kako bi glumcima i celoj ekipi, moje pozorišne predstave Lucifer, pojasnio koliku energiju i kakav vajb očekujem sa stejdža kada su obrade u pitanju, zapravo pokusavam da pojasnim da su to sve arandžmani koji ovim pesmama treba da daju potpuno novi život! - rekao je Mitrović.

Foto: PrintscreenInstagram

Željko Mitrović u muzičkom studiju

Ovim putem Mitrović je otkrio samo deo priče šta će doneti njegova autorska predstava Lucifer, ali i Teatar Odeon koji će biti specijalizovan za mjuzikle. Željko i talentovana mlada ekipa pripremaju muziku, tekst, dok se na umetničko-tehničkim priprema pozorista danonoćno radi, ne bi li Teatar Odeon zasijao punim sjajem i obogatio beogradsku pozorišnu ponudu od 01.10.2023.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading