UROŠ ŽIVKOVIĆ PEVAO ESKOBARU NOĆ PRED SMRT! Pevač mu ispunio poslednju ŽELJU, pa dobio bakšiš preko 20.000 EVRA

Autor:

Zabava

22.03.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo noć pre nego što će biti ubijen Ranko Radošević, zvani Eskobar, bio na privatnoj proslavi gde mu je pevač Uroš Živković ispunjavao jmuzičke želje za veliki bakšiš.

UROŠ ŽIVKOVIĆ PEVAO ESKOBARU NOĆ PRED SMRT! Pevač mu ispunio poslednju ŽELJU, pa dobio bakšiš preko 20.000 EVRA

Foto: ATA Images, Instagram, MUP

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Uroš Živković pevao je na privatnoj proslavi na kojoj se našao i Ranko Radošević, zvani Eskobar, samo noć pre nego što je brutalno ubijen. Niko tada od prisutnih nije mogao ni da pomisli niti nasluti da je to veče Uroš Ranku ispunjavao poslednje muzičke želje, a ovaj mu dao preko 20.000 evra bakšiša.
Naime, kako nam je ispričao dobro obavešten izvor, proslava je bila organizovana za uži krug ljudi, a Radošević je to veče bio izuzetno raspoložen i Urošu je dao brdo para. Takođe, i ostali gosti su kitili pevača, ali niko kao Eskobar to veče nije davao na muziku

.

- Okupilo se to neko društvo, koje gotovo uvek kad se sretne ostane do zore. Pozvali su Uroša Živkovića da peva jer, pored toga što ga svi vole kao pevača jer je jedan od onih s estrade koji se svrstava u krug patriota, on je s njima i privatno dobar. Zaseli su, bila je to lagana večera, piće, a kasnije je došao i Uroš, te se, na kraju, sve odužilo i ostali su do ranih jutarnjih časova - počinje priču naš izvor i objašnjava da je Živković atmosferu podigao do usijanja, a i alkohol je učinio svoje, te su svi bili izuzetno raspoloženi.


- Živković je pevao cele noći, oni su poručivali pesme, a Radošević je bio, kao i uvek, široke ruke. Dao mu je, najmanje, 20.000 evra bakšiša za tih nekoliko sati. Delovalo je da je svaka naredna pesma Radoševića pogađala više od prethodne. Možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je Živković i privatno bio blizak s tim krugom ljudi, pa, što bi se reklo, zna ih u dušu - objašnjava on i dodaje da tada niko nije ni slutio da će Radošević samo dan posle toga biti ubijen.
Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Posvetio pokojnom Eskobaru pesmu na nastupu u Štutgartu

Da je Živković bio blizak sa Rankom Radoševićem, govori i činjenica da je na njegovom nastupu od pre dve večeri, u jednom klubu u Štutgartu, u Nemačkoj, Živković nekoliko pesama posvetio pokojnom prijatelju. Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Živković peva pesmu "Čuvaj mi se, sine" Baje Malog Knindže, gde se u rečima pomenute pesme krije određena simbolika - "a ti nisi naučio nikom robovati, za Ranka", čuje se na snimku kako poručuje Živković.

Opis koji stoji preko celog snimka nosi i direktnu poruku.
- Mnogo emotivan trenutak. Svi u jedan glas... Za Ranka - piše na pomenutom snimku.
Živković je u izvođenju promenio reči pesme, što ukazuje na to da su ubijeni Radošević i on bili veoma bliski.


- Čuvaj mi se, Ranko, stara majka kuka, svaka bi fukara da ubije vuka - zapevao je pevač, poljubivši ruku i podižući prst i glavu ka nebu.
Pozvali smo Uroša, a on nam je potvrdio da je poznavao pokojnog Ranka, ali nije želeo mnogo da komentariše njihovo prijateljstvo.


- Tačno je da sam poznavao Ranka, ali to su privatne stvari i o tome se ne priča iz mnogo razloga. Iskreno, nije mi prijatno da pričam o tome, pogotovo ne sada, hvala na razumevanju - rekao je Živković za naš list.

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Namamili ga, pa ubili


Podsetimo, Ranko Radošević, poznat po nadimku Eskobar, ubijen je 9. marta na pumpi u Rušnju dok je pio jutarnju kafu. Kako je već pisao Srpski telegraf, Radošević je na pomenutom mestu bio redovan gost, a tog jutra trebao je da se nađe s kupcima s obzirom na to da je prodavao skupocene automobile:


- Dan pre ubistva Radošević je imao komunikaciju s muškarcem i ženom koji su, navodno, hteli da otkupe jedan od skupocenih automobila koje je Radošević prodavao. Dogovor je bio da se sutradan nađu na pumpi na kojoj je Radošević ubijen. Muškarac i žena, poreklom iz Bosne, imali su zadatak da namame Radoševića, a umesto kupaca, pojavile su se ubice. Radošević je proteklih godina živeo relativno opušteno, uprkos poslovima s drogom s kojima ga povezuju bezbednosne službe Crne Gore i Srbije i snabdevanjem kriminalaca blindiranim automobilima, smatrao je da nije na meti konkurentima u tim poslovima. Policija je do sada uhapsila više osoba za koje se smatra da su učestvovale u ubistvu Eskobara.

 

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/tag/baksis/17854

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceki

23.03.2023 11:09

Kako se pevač oseća kada zna da je "bakšiš" od droge i ubistava????