NOVE URAGANKE JAVNO URNISALE LUK BLEKA! Pevačice se prvo bez blama smejale, pa potkačile njegovu pesmu za Evroviziju (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mišljenja da za nove devojke iz grupe "Hurricane" važi stara, srpska poslovica - ko gubi, ima pravo da se ljuti.

NOVE URAGANKE JAVNO URNISALE LUK BLEKA! Pevačice se prvo bez blama smejale, pa potkačile njegovu pesmu za Evroviziju (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Devojke iz nove postavke grupe "Hurricane" su gostujući u jednoj emisiji iskoristile priliku da potkače pobednika ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", Luk Bleka, rekavši kako nisu razumele tekst njegove pesme uopšte, ali su ipak pohvalile koreografiju.

Uraganke su, naime, gostovale su u jednoj emisiji, u kojoj su se najpre smejale na pomen predstavnika Srbije, a potom nahvalile njegove plesače. Ona su takođe imale zamerke na njegov tekst pesme koji, kako su rekle, nisu razumele, a usputo su potkačile i njegovo pevanje.

 

 

- Ja njega ništa nisam razumela, kad sam došla kući uključila sam "translate" (prevod) - rekla je jedna od njih dok su se ostale pevačice smejale, pa nastavila:

- Prvi dan kada je objavljena pesma nije bio prevod, a očigledno su ga stavili kasnije jer je bilo potrebno. Sve što sam razumela da peva bilo je "grrrmi" i "samo mi se spava", ali koreografija je dobra, igrači su ubili - završile su one.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Luke Black Samo mi se spava

Podsetimo, članice grupe "Hurricane" dobile su samo jedna poen na festivalu "Pesma za Evroviziju" koje je organizovao RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading