OŽIVELA I STARA KARABURMA: Nova epidemija zahvatila srpsku prestonicu - romantika se širi neslućenom brzinom! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon puna četiri meseca odigran je prvenstveni duel na Omladinskom stadionu.

OŽIVELA I STARA KARABURMA: Nova epidemija zahvatila srpsku prestonicu - romantika se širi neslućenom brzinom! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Svi putevi u prestonici danas su vodili ka staroj Karaburmi gde su prvenstveni duel odigrali stari rivali. Meč između plavo i crveno-belih zasluženo je pripao domaćim fudbalerima koji nastavljaju seriju trijumfa na startu prolećnog dela šampionata.

 

Fudbaleri OFK Beograda u dva uvodna prvenstvena duela slavili su na gostovanjima u Dobanovcima (3:1) i na Carevoj ćupriji (2:1) i sa puno optimizma dočekal isu derbi susret protvi beogradskog Sinđelića koji za trijumf ne zna još od kraja meseca oktobra kada su na svom terenu ubedljivo savladali kumodraški Torlak rezultatom 4:1.

Prema očekivanju viđena je zanimljiva fudbalska predstava u kojoj su ljubitelji fudbala mogli da uživaju, a pitanje pobednika rešeno je u nastavku meča tokom kojeg su postignuta sva tri pogotka, a domaća ekipa je golovima Kudrića i Halabrina stigla do pobede rezultatom 2:1.

 

 

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Sinđelić (Beograd) 2:1 (0:0)

Stadion: Omladinski stadion:

Ovim trijumfom "Romantičari" su prišli lideru na samo tri boda i jasno je da će se do kraja šampionata voditi velika borba za vrh tabele koji vodi u Prvu ligu Srbije. Sa druge strane ekipa Sinđelića sve više tone na tabeli i trenutno su "orlovi" devetoplasirani sa 23 boda.

U narednom 19. kolu ekipa OFK Beograda gostuje lazarevačkom Borcu, dok će Sinćelić priliku za prvu pobedu tražiti na svom terenu protiv BASK TEK-a

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading