Slađana Milošević u teškom stanju: Izašla sam na svoju ruku iz bolnice, mnogo sam bolesna

Autor:

Zabava

06.03.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađana Milošević prikovana za krevete, bori se sa opakom bolešću.

Slađana Milošević u teškom stanju:  Izašla sam na svoju ruku iz bolnice, mnogo sam bolesna

Foto: ST/Vladimir Lukić,Yotuube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Naša pevačica i umetnica Slađana Milošević tvrdi da je u veoma lošem stanju, te da je sve izmaklo kontroli i da se brine za sebe.


- Nalazim se u Kliničkom centru i lečim se već dugo. Jako sam loše, sve se mnogo iskomplikovalo, ali me ovde drže već šest dana i ne puštaju da odem ni do toaleta - započinje Slađana za beogradske medije, koja je već dugo prikovana za krevet.

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

Pevačica tvrdi za medije da je na svoju ruku izašla iz bolnice:


- Sada izlazim na svoj potpis i na sopstvenu odgovornost i želim da javnost zna kako me tretiraju. Mnogo sam bolesna. Patim od Sjogrenovog sindroma i nikako se ne osećam.
Inače, Sjogrenov sindrom je hronično, zapaljensko, reumatoidno oboljenje koje se ispoljava suvim okom (xerophthalmia) i suvim ustima (xerostomia). Uzrok nastanka ovih pojava je smanjenje funkcija egzokrinih žlezda. Ovaj sindrom se javlja kao primarno oboljenje i udružen s nekom od drugih sistemskih bolesti vezivnog tkiva, najčešće sa sistemskim lupusom ili reumatoidnim artritisom.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading