KEBA NAJZAD PROGOVORIO, PA URNISAO BIVŠU SNAJKU: Severinini menadžeri sabotiraju svaki moj nastup u Hrvatskoj!

Autor:

Zabava

02.03.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, i njegov saradnik Edvin Softić umešani su u aferu zabrane koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliša u Puli, objavio je Kurir pre dva dana.

KEBA NAJZAD PROGOVORIO, PA URNISAO BIVŠU SNAJKU: Severinini menadžeri sabotiraju svaki moj nastup u Hrvatskoj!

Foto: E-Stock

Svi relevantni mediji širom regiona preneli su tekst, ali niko od aktera ove priče nije hteo da se oglasi. Sad je došlo do preokreta i Dragan Kojić Keba je odlučio da progovori o svemu. 

On je potvrdio priču i rekao da ima pouzdana saznanja o tome da Petrović i Softić sabotiraju njegove koncerte u Hrvatskoj.

- Pročitao sam celu priču u Kuriru i mogu vam reći da mi se čini da i te kako tu ima elemenata istine! Jer još pre tog famoznog koncerta u Puli i neizvesne situacije da li će ga biti ili ne imam saznanja da su ta dva pomenuta samozvana menadžera navodno opstruirala svaki moj nastup u Hrvatskoj, na primer u Virovitici, Nedelišću, Pitomači, Varaždinu, i to uglavnom od vremena otkad su Severina i Igor okončali brak. A i dok su bili zajedno, i te kako bih imao šta da kažem i, naravno, dokažem o tim takozvanim menadžerima. Međutim, to je za mene prošlost - naveo je Keba za Kurir i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

- Žao mi je zbog cele nastale situacije u Puli oko tog koncerta i lično mislim da će razum pobediti i da će biti održan. A taj gospodin "turbo-gradonačelnik", koji je rekao da je moja muzika "turbo-folk" i ko zna još kakve reči (ne bih da citiram jer ne znam da li je stvarno to i rekao, ne želim bilo kakvu tužbu), savetujem mu da bi mogao da počne da razmišlja drugačije jer svako loše prestaje biti loše kad se počne misliti dobro i svaki rat prestaje kada prestane da se misli o ratu.

Republika

Foto: Youtube/HRT, ATA Images, Republika

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić, Dragan Kojić Keba i Ana Bekuta

Za kraj Kojić je uputio poruku i pozdrave svojim poštovaocima u Hrvatskoj. - U svakom slučaju, pozdravljam sve na hiljade i hiljade širom Hrvatske (bez obzira na generacije), koji i te kako vole mene i moju pesmu, i zapamtite dobro: Dragan Kojić Keba nema nikakvih predrasuda u ovom životu! I moja misija je da pevam i naglas i u sebi u svakom trenutku života. Eto, zbog toga sam i rekao da sam kompletno veoma miran i spokojan zbog celokupne situacije. Ej, bre, pa ne zavisi mi život ili bilo šta što se tiče tog koncerta ili bilo kog drugog. Živeli - zaključio je pevač.

Severinin menadžer Tomica za Kurir je poručio sledeće:

- Kako da stojim iza zabrana kada sam i sam protiv svih zabrana u vezi sa muzikom? A imam i pametnija posla - kazao je Petrović.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Podsetimo, u utorak su dva nezavisna izvora tvrdila da sporni koncert u Puli ne bi bio zabranjen da jedan od izvođača nije Dragan Kojić Keba i da iza toga stoji Petrović, Severinin menadžer.

Sagovornik Kurira tvrdio je da postoji više osoba koje su do detalja upućene u ovaj montirani proces, koji se vodi isključivo protiv Kebe, a ostali pevači, Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kuliš samo su kolateralna šteta.

Tomica je, navodi izvor Kurira, preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu. To je, navodno, uradio jer sumnja da porodica Kojića ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading