ZBOG 150.000 EVRA SE SVETE KEBI! Severinin menadžer kriv za ZABRANU pevača u Hrvatskoj, čista NAMEŠTALJKA!

Autor:

Zabava

27.02.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severinin menadžer kriv za zabranu naših pevača u Hrvatskoj.

ZBOG 150.000 EVRA SE SVETE KEBI! Severinin menadžer kriv za ZABRANU pevača u Hrvatskoj, čista NAMEŠTALJKA!

Foto: ST/N. Mutić, ATAImages, Wikipedia

Skandal o kom bruji javnost već danima jeste zabrana naših pevača u Hrvatskoj, a kako se navodi, za sve je kriv Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, prenosi Kurir.

Naime, navodno se radi o montiranoj situaciji zbog Dragana Kojića Kebe, kom je zabranjen nastup u Puli, a da su Ana Bekuta, Zorana Mićanović i Duško Kulić, samo su kolateralna šteta. Kako pomenuti mediji navode, Petrović je preko svojih bliskih ljudi izvršio uticaj na gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani koncert u tom gradu.

- Tomica je jako besan na Kebu jer misli da on ima veze s tim što mediji u Srbiji negativno izveštavaju o Severini, zbog čega joj je otkazano više koncerata, ali i jedan veoma vredan sponzorski ugovor. Trebalo je da radi kampanju i snimi reklamu za jednog regionalnog provajdera, na tome su ona i Tomica radili godinu dana i potpisali su memorandum. Međutim, tad je Severina imala one ispade s nacionalističkim izjavama, pa joj je otkazan taj ugovor, a potom i neki nastupi u Srbiji. Kako sam čuo, ostali su bez 150.000 evra. I sad Tomica misli da porodica Kojić ima veze s tim, pa se sveti Kebi, a naravno da nije tako - priča izvor i dodaje:

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

- Koliko znam, pre jedno mesec dana Keba, Ana Bekuta i Duško Kuliš imali su koncert u manjem mestu u Hrvatskoj i tada je Keba doživeo velike komplikacije. Izmislili su da nema radnu dozvolu, pa su ga prijavili nadležnim organima i prošao je kroz razne peripetije, jedva je koncert održan. Posle nekoliko dana Bekuta, Duško Kuliš i Haris Džinović su imali ponovo koncert u Hrvatskoj i tad nije bilo nikakvih problema. Dakle, problem je samo kad Keba treba da peva.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

I sa druge strane za medije se potvrđuje ova priča.

- Tomica je verovatno mozak te operacije, ali on te poslove prepušta Edvinu Softiću, njegovom bliskom saradniku. Mada, koliko znam, gradonačelnik Pule je rodom iz Splita, a tamo često boravi Tomica, pa pretpostavljam da mu nije bilo teško da se sprijatelji sa Zoričićem. Vaša saznanja su vrlo verovatno tačna, i ranije se po Zagrebu pričalo da je Petrović sklon takvim stvarima, odnosno da minira konkurenciju. Pričalo se da je čak to radio i Severini jedno vreme dok nisu sarađivali, kad ga je ona otpustila i dala bivšem mužu Igoru Kojiću da joj bude menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading