SASLUŠANA SEVERININA MAJKA! POZLILO joj tokom saslušanja, dok se pevačica baškari na Maldivima i beži od suda kao ĐAVO OD KRSTA!

Autor:

Zabava

25.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Severine Vučković saslušana je u petak u Županijskom sudu u Splitu.

SASLUŠANA SEVERININA MAJKA! POZLILO joj tokom saslušanja, dok se pevačica baškari na Maldivima i beži od suda kao ĐAVO OD KRSTA!

Foto: Privatna arhiva, Instagram

O Severini Vučković i njenom skandaloznom ponašanju javnost bruji mesecima unazad. Osim što besramno pljuje po narodu Srbije i zemlji u kojoj je gradila karijeru, pevačica je uradila ono najgore - udarila je na sopstvenu porodicu. Najpre je pokušala sina da odvoji od oca Milana, a onda je nož u leđa zabila i sestri Marijani Popović sa kojom se potukla u avgusti prošle godine.

Taj skandal je odjeknuo širom regiona, a ono što je posebno šokiralo jeste činjenica da je Severina na sestru nasrnula oštrim predmetom, zbog čega je Marijana odlučila da je krivično goni po cenu toga da joj sestra završi u zatvoru.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Kao jedan od glavnih svedoka označena je njihova majka Ana Vučković, koja se nekoliko puta nije pojavljivala na saslušanjima u Županijskom sudu u Splitu uz opravdanje da ima zdravstvene probleme, a kako se Severina nije pojavljivala iz istih razloga, sumnja se da je majci zabranila da ide i svedoči na sudu.

Ipak, Ana se konačno u petak pojavila na sudu gde je i saslušana. Došla je u pratnji Severinine advokatice Jasmine Biloš, dok se pevačicaa nije pojavila jer je i dalje na odmoru na Maldivima, prenosi 24sata.hr.

Foto: printscreen/facebook

Marijana Popović

Još uvek nije poznato šta su Ana i Marijana pričale pred sudijom, ali se pojavila vest da joj je pozlilo u jednom trenutku, što se kasnije ispostavilo kao netačno, jer je Severinina majka zatražila da pije vodu zbog čega je davanje iskaza nakratko prekinuto.

Podsetimo, Severina je optužena za pretnje nakon sukoba sa sestrom Marijanom. Najpre je bila ispitana Marijana, potom jedna članica porodice, a onda i njihova majka Ana. Severina se nije pojavila ni na prethodnom ročištu, za opravdanje je navela zdravstvene razloge. Tvrdila je da će se pojaviti sa majkom kada bude ona imala saslušanje, ali se nije pojavila, niti je sud obavestila da će izostati.

Foto: Printscreen Facebook

Severina i majka Ana

Nakon ispitanih svedoka biće odlučeno da li će protiv Severine biti podignuta optužnica ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading