I SRBI SE OPAMETILI! Neće da slušaju Severinu koja je vređala Patrijarha!

Autor:

Zabava

12.02.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup joj je otkazan zbog slabog interesovanja i umesto nje će pevati Željko Joksimović!

I SRBI SE OPAMETILI! Neće da slušaju Severinu koja je vređala Patrijarha!

Foto: ATA Images

To je i sama shvatila i brže-bolje otkazala nastup koji je uredno bio zakazan i najavljen na predstojećem festivalu Mjuzik vik, koji se u martu odražava na Kopaoniku. Severina je pored Milice Pavlović i Saše Matića trebalo da održi tezgu na toj manifestaciji, ali zbog negativne reakcije i slabog interesovanja publike za njen nastup došlo je do preokreta. Umesto nje, na popularnu planinu dolazi Željko Joksimović. U prilog tome svedoče i plakati. 

- Ukoliko je slabo interesovanje, Severina ili pomera nastup ili ga otkazuje. Ovoga puta je dobila informaciju da ju je njen jezik koštao i da je publika bojkotuje i odmah je otkazala dolazak na festival na Kopu - rekao je izvor Kurira.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković

Vučkovićeva je u Beogradu i drugim gradovima zarađivala debele pare od tezgi proteklih godina, ali se to promenilo nakon što je u svojim izjavama jasno optužila Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici, kao i zbog toga što je vređala i Njegovu svetost patrijarha Porfirija. Naime, govoreći za hrvatske medije o borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ona je u priču uvukla i Porfirija, ni krivog ni dužnog!

- Kopaonik mjuzik vik je najpopularniji zimski muzički festival koji od svog prvog izdanja organizuje nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda dva vikenda zaredom u martu. Ove godine festival je rezervisan za vikende 10. i 11. i 17. i 18. marta, a Severinin nastup inicijalno je bio zakazan za 11. mart, ali je iz organizacionih razloga otkazan. Umesto nje, nastupiće Željko Joksimović - rekli su iz PR službe ovog festivala za Kurir. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Severina Vučković

 

Kopaonik mjuzik vik je najpopularniji i najiščekivaniji zimski festival, a organizatori ovog događaja svake godine daju svoj maksimum da sve protekne u redu i na najvišem nivou.

Da podsetimo, kako je Srpski telegraf pisao, hrvatska pevačica Severina Vučković se 2021. našla u središtu skandala zbog toga što je patrijarhu Porfiriju slala preteće poruke. 

Naime, ona je u jednom intervjuu u kome je govorila o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koju vodi sa ocem deteta Milanom Popovićem, otkrila da je kivna na poglavara SPC jer je dozvolio da njihov naslednik bude kršten u pravoslavnoj crkvi. Pritom, nije iznela glavnu činjenicu da je ona prekršila patrijarhat, odnosno pravilo da dete uzima očevu veru u slučaju da roditelji ne mogu da se dogovore oko toga.

Ona je i za to što joj je oduzeto starateljstvo optuživala sve redom od sudija, lekara, radnika centra za socijalni rad do navodnih moćnika, među kojima je potpuno bezumno navela i srpskog patrijarha, kao da pravoslavni sveštenik može imati uticaj u hrvatskom pravosuđu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JaPaJa

12.02.2023 10:25

Niko nju ne mrzi ali je niko i ne voli. Ako govori protiv Srbije i njenog naroda ne treba da se nada da će neko da plati da je gleda i sluša.

tanja

21.02.2023 20:36

@JaPaJa - Ja volim da je slusam i gledam.