SEVERINA DUGUJE BREGI 30.000 EVRA! Pevačica dobila ŠUT KARTU od kolega nakon vređanja Srba i PATRIJARHA, i on joj je OKRENUO LEĐA!

Autor:

Zabava

18.01.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučkovićeva ostala sama, bez ikoga.

SEVERINA DUGUJE BREGI 30.000 EVRA! Pevačica dobila ŠUT KARTU od kolega nakon vređanja Srba i PATRIJARHA, i on joj je OKRENUO LEĐA!

Foto: TANJUG/ MILUTIN MARKOVIC/ bk

Severina Vučković ne prestaje da se blamira i pravi skandale. Pretnje i uvrede su se ređale na račun svakog ko bi imao drugačije mišljenje od nje ili podržao njenog bivšeg supruga Milana Popovića.

Tukla se sa sestrom, sa kojom je sada na sudu, majku je okrenula protiv nje, ali i sestrinu ćerku. Pisala je uvredljive poruke patrijarhu Porfiriju, vređala ga i ponižavala. A onda pljuvala po Srbima i Srbiji, iako je u našoj zemlji godinama gradila karijeru.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Severina Vučković duguje pare Bregi

Bez obzira na sve to, besramno je pokušala ponovo da peva u Srbiji, što joj nije pošlo za rukom, a kako stvari stoje, neće uspeti ni da izda novi album. Naime, dve godine najavljuje novi album, ali čitav projekat koči Goran Bregović koji joj ne dozvoljava da objavi pesme, jer kao autor istih potražuje 30.000 evra, prenosi Kurir.

Kako se navodi, Severina je kasnila sa početkom snimanja, pa je menjala pojedine numere, a onda je izbio skandal - prozivala je Srbiju i patrijarha Porfirija, te je dobila šut kartu od brojnih kolega iz Srbije koji više ne žele da luju za nju.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović blokirao album Severini

Novac koji duguje Bregi, on je tražio prošlog leta, s obzirom na to da je trebalo da ih da do jeseni, a kada je rekla da nema novac i da neće imati do dogovorenog termina, on joj je navodno rekao: "nema veze, kad budeš imala, ti ćeš dati novac, a pesme će te čekati".

Da nije žena od poverenja, te da joj ništa ne treba činiti, Bregović se uverio i pre 15 godina kada joj je uradio skoro sve pesme za ploču ''Zdravo Marijo'', a ona je trebalo da mu plati preko 50.000 evra koje nije imala, te ga je molila da je sačeka i narednih godinu dana mu plaćala u ratama. Očigledno više nije želeo da dolazi u takve situacije, naročito jer je Severina neko ko nema ni srama ni blama, te nije isključeno i da bi ga ispalila za novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading