JELENA ROZGA OBJAVILA LOŠE VESTI! Dobila sam ŠAMAR, ali ne odustajem!

Autor:

Zabava

18.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici otkazan koncert u Splitu koji je bio zakazan za februar mesec.

JELENA ROZGA OBJAVILA LOŠE VESTI! Dobila sam ŠAMAR, ali ne odustajem!

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Jelena Rozga bila je na korak do ostvarenja svog sna. Ona se pripremila da drugi put napuni Spaladijum arenu u rodnom Splitu, ali na to će ipak morati da pričeka. Spektakl koji je bio zakazan za 11. februar je otkazan. Iz kojih razloga, pevačica nije otkrila.

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

- Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vestima. Užasno mi je žao, htela sam koncert u svom gradu, ali evo mogu potvrditi da će koncert sigurno biti u Splitu, u mom najdražem gradu. Nešto ćemo napraviti - rekla je Jelena za Radio Dalmaciju i dodala da joj je veoma krivo zbog novonastale situacije, ali ne odustaje:


- Ne odustajem od toga da napravimo koncert u gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Radujem se tome, a sve informacije ćete prvi saznati.

Foto: printscreen

Jelena Rozga 

Inače, Rozga je pre 12 godina napunila Spaladijum arenu i postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom, a sada joj se nije dalo da ispuni svoj san.


- Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspeli da i datum bude isti kao pre 12 godina i sve se lepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl - zaključila je.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading