OVAJ PEVAČ JE BACIO OKO NA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Pevačica pristala na upoznavanje i poručuje: SIMPATIČAN JE (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.02.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović pojavila se na snimanju nove epizode takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ sva u belom, pa je mogle navela da pomisle da je pronašla onog pravog i da priželjkuje skorašnju udaju.

OVAJ PEVAČ JE BACIO OKO NA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Pevačica pristala na upoznavanje i poručuje: SIMPATIČAN JE (VIDEO)

Foto: ATA Images

Vlasnica aktuelnog hita „Ničija“ Aleksandra Mladenović otkriva da nije sve tako kako na prvu loptu izgleda, kao i da njena odevna kombinacija u ovom slučaju nije u vezi sa razmišljanjima već jednstavno kao pozitivna osoba voli svetle i vedre tonove.

- Nema nikakve veze sa udajom, prosto mi je danas došlo tako da se obučem. Još uvek se nije pojavio novi momak, fokusirana sam sada na posao, a kada se bude pojavio svi će znati – rekla je pevačica za Grand.

Republika

Foto: ATA Images

Alekskandra Mladenović

Zvezda Granda Ognjen Zdravkovski nedavno je priznao kako mu se dopada Aleksandra Mladenović, a nas je zanimalo da li se nešto dogovorilo u međuvremenu između njih dvoje.

- Nismo se upoznali, ali desiće se, ima dana. Upoznaćemo se. Ali ja njega ne gledam tim očima. Simpatičan je momak i prelepo peva, ali prosto nikada ga nisam gledala na taj način – ispričala je Aleksandra za Grand.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading