VOJAŽ I DALJE NE PRIZNAJE DA JE U VEZI SA PEVAČICOM: Reper ostao misteriozan o novoj ljubavi

Autor:

Zabava

26.02.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da je ponovo zaljubljen, reper nije želeo da otkriva da li je u vezi sa koleginicom iz Bugarske!

Kao bomba odjeknula je vest da je Mihailo Veruović poznatiji kao Vojaž uplovio u vezu sa bugarskom pevačicom Desitom. Popularnog repera uhvatili smo na aerodromu "Nikola Tesla", a na pitanje o novoj devojci ostao je misteriozan.

Vojaž nije želeo ni da potvrdi, a ni da demantuje romansu sa koleginicom.

Republika

Foto: Republika TV

Mihailo Veruović Vojaž

- Mediji će uvek da pišu svašta, neka čačkaju da pronađu nešto. Zanimljivo mi je da vidim u kom tom smeru ide. Ko zna. Možda lažu, možda ne- rekao nam je reper. 

I na  pitanje da li je možda na pomolu saradnja s njom, nije bio rečitiji. 

- Možda, videćemo. 

Da podsetimo, kako prenose mediji od dobro obaveštenog izvora bliskog reperu, on je ubrzo nakon raskida kratkotrajne veze s tiktokerkom Anastasijom Lukić više puta odlazio u Bugarsku, kod svoje nove devojke, koju za sada, po običaju, krije od šire javnosti.

Desiti je pravo ime Desislava Georgijeva Dimova. Oni već duže vreme jedno drugom sve lajkuju na Instagramu, a ubrzo su fanovi počeli da ih spajaju, pa je tako na Tiktoku izašao klip u kojem se tvrdi da je Desita zaista nova Vojaževa devojka.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading