VOJAŽ UPECAO EVROPLJANKU! Reper prvi put nakon raskida sa Breskvicom priznao da ima NOVU DEVOJKU, u pitanju je velika zvezda!

Autor:

Zabava

19.02.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž svoj ljubavni život krije kao zmije noge, a sada je prvi put priznao da uživa u ljubavi sa devojkom koja nije iz Srbije.

VOJAŽ UPECAO EVROPLJANKU! Reper prvi put nakon raskida sa Breskvicom priznao da ima NOVU DEVOJKU, u pitanju je velika zvezda!

Foto: Republika

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji pod umetničkim imenom Vojaž, po prvi put je nakon turbulentnog kraha ljubavi sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom priznao da ima novu devojku i da je ponovo srećan u ljubavi.

Naime, kako mladi pevač ističe reč je o velikoj zvezdi, a veza na daljinu mu i te kako godi.

- Moja devojka je mnogo poznata, velika je zvezda, uopšte nije iz Srbije. Dosta lako održavam vezu na daljinu, uvek se nađemo u nekoj državi između. Ovo je idealno, nemam stres da moram uvek da budem tu prisutan - zaključio je Vojaž.

Republika

Foto: Republika

Vojaž ima novu devojku

Podsetimo, Vojažev emotivni život nakon raskida sa koleginicom i bivšom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom ne prestaje da intrigira javnost. Reper svoje ljubavne izbore krije kao zmija noge, a poslednja devojka u nizu sa kojom je bio povezivan je bila Anastasija Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading