BOKI 13 ĆE UMRETI U ZATVORU?! Poznati šoumen u sve gorem stanju iza rešetka, boluje od NAJTEŽE BOLESTI!

Autor:

Zabava

18.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko Boki 13, kome su potrebni posebni tretmani koje može da primi samo kod kuće, ne bude pušten iz zatvora, život mu je u opasnosti.

BOKI 13 ĆE UMRETI U ZATVORU?! Poznati šoumen u sve gorem stanju iza rešetka, boluje od NAJTEŽE BOLESTI!

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Nekadašnja rijaliti zvezda, Bojan Jovanovski, u javnosti poznat kao Boki 13, vraćen je u zatvor u Idrizovu posle bolničkog lečenja, a kako tvrdi njegov pravni tim, poznati šoumen je u predkanceroznom stanju. Prema rečima njegovih advokata, to je suprotno preporukama desetina lekara koji su u proteklom periodu lečili Jovanovskog, suprotno konzularnim mišljenjima i lekarskim izveštajima.

Kako oni tvrde, ukoliko Jovanovski, kome su potrebni posebni tretmani koje može da primi samo kod kuće, ne bude pušten iz zatvora, život mu je u opasnosti.

- Oni jasno navode da se bez suspenzije kazne ne mogu sprovoditi uslovi za lečenje metaplazije stomaka u kaznenim uslovima, s obzirom na specifično stanje u kome se ona nalazi. O predkanceroznom stanju Jovanovskog govori i histopatološki nalaz Instituta za patologiju Medicinskog fakulteta u Skoplju, koji kaže: "Nalaz odgovara hroničnom gastritisu sa žarištima intestinalne metaplazije".

Republika

Foto: Instagram.com

Boki 13

Iz medicinske dokumentacije jasno stoji: "Ukoliko se ne sprovedu preporuke date za dalje lečenje pacijenata isključivo i samo u obaveznim kućnim uslovima, prema svemu navedenom, nastupiće trajne posledice po život i zdravlje pacijenta".

Nalaz je prosleđen stručnom kolegijumu JZU UC St. Naum Ohridski i stručni kolegijum jednoglasno saglasni sa datim preporukama i uputstvima za dalje lečenje. A Klinika za digestivnu hirurgiju je istakla: "Pridržavamo se preporuka kolega sa JZU UC Sv. Naum Ohridski, s obzirom na to da Tu je pacijent operisan i lečen u JZU za gastroenterohepatologiju, gde je pregledan i ispitan", navodi se u reagovanju advokatskog tima Jovanovskog.

Republika

Foto: youtube.com/Televizija 24

Boki 13

Otuda podsećaju da je Jovanovski već podigao uzbunu da je meta neviđene i nezapamćene torture, što utiče i na njegovo zdravlje.

- Povratak Jovanovskog u kaznene uslove i u takvo zdravstveno stanje nije samo grubo kršenje njegovih prava, već i opasnost po njegov život. Jovanovski očekuje da će tortura nad njim biti intenzivnija zbog svih javnih saopštenja. Pozivamo javnost da budno prati proces koji je pokrenuo - navodi se u saopštenju njegovog pravnog tima medijima.

Republika

Foto: youtube.com/Telma TV

Boki 13

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading